Friday, January 7, 2011

1st word itu sgt bermakna.


assalamualaikum n slmt berhari jumaat sume,
uish, tempat korang ujan x?
tmpt aku nie dari smlm ujan, bersambung ke hari nie, 
dan mgkn akn bwk ke esk dan esk lagi.
skrg bru rindu nk rasa nkmt pns kn, T______T


oke, aku nk share 1 video yg aku jumpa kt mytube youtube,
selalunya mesti parents n ahli kubur keluarga nk dgr pe perkataan 1st 
kuar dari mulut budak kecik kn,
besenye mstilar pggln tuk parents dye, like umi abah, papa mama,








dgr x? haha!
1st word baby tuu mmg permulaan yg ter'baek', :PP
ikut sapa lar ckp tu, aish!
tp xtaw lh, btol ke 1st word or mgkn da 100 words ke kte xtaw, hueh3x


err, ujan - ujan nie mmg tersgt enak 
bila terbungkak, terbaring n tertonggek sesahaja mgkn.
sume benda ase 15minit lmbt nk gerak wat, haha!
korang update lh entry byk - byk er, biar aku baca,
n pastikan entry tu best! jiwang - jiwang lagi aku sukaaa, :D








ouch, aku nk wat bloglist baru,
sapa nk aku ltak nama belog dia kt bloglist aku,
silalah tgglkn link anda diruangan komen er,
terhad stkt 20 belog aja, diulangi 20 aja. :)
sapa xnk, xperlu. aku ckp tuk yg nk jer. haha!
akhirulkalam, wassalam.





8 comments:

daylachan said...

kalau nak letak bloglist sy pon boleh.nti boleh ltk bloglist bdk comel gk...muhehe

DaK CoMoT said...

ahahaaha.....clalu klaw budak2 ckp tiru ape yg die clalu dgaq..hahha

SyahmiFikri said...

wah2..

mmg hujan best tdoq..

susah skarang nak rasa panas.. sini pon asyik ujan jer..

bloglist pls.

http://syahmifikriaziman.blogspot.com

::ienafazlyna:: said...

nak...
ni link
http://blogcikpuan.blogspot.com

Aqila Safuan said...

dekat siniiiiiiiiii (kuanatan) pun selalu sangat hujan!!!

=;=



http://aqilasafuan.blogspot.com/2011/01/bowling-longkang.html

ruby bieha said...

wah beznye hujan... :)

http://nabihafadzli.blogspot.com

RuSh D said...

nie mesti mak bapak dia yg ajar..hhaha:)

fariehan ibrahim said...

oke sume, nti aku akn edit blek bloglist n pastikn belog korang de. haha! :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...