Monday, January 31, 2011

Bloglist Iqbalhakimi | jom terbang!!


assalamualaikum u'oll,
pa habaq semua - semua?  hrp korang steady sokmo. ^^,
aku da jrg on9 skrg, pa lagi nk bw,
kalu bw pom, aku jadi silent reader jaa kot. 
korang semua truskan lar naa update blog, 
blog korang semua best. pergh, ayt mengayat tuuu. kui3x XD

hari nie aku rajin sket nak update belog,
sebab nk join segmen bloglist si jejaka pilot nie,  ^^,



tak tau nak cakap pa psl belog dia,
yang penting blog dia best lar, 
lebih sket jaa best dari blog aku nie, hueh3x 
* sila lempang laju - laju *
kalau korang nak taw best ke tak, korang p check-it-out sndiri,
nanti kalu aku komen lebih - lebih sal belog dia,
korang ckp aku syok kt dia plak. hueh3x =PP
tp yg aku rasa dia nie best sbb dia seorg blogger yg rajin, peramah,
baik, kacak dan blablabla.

ouh, 1 lagi dia nak tau kategori,
aku nie berstatus janda anak 5, kuang3x
aku masih dara ok. ^^,
aku seorang pelajar perempuan yang masih belajar yg perlu diajar
dan ingin mengajar, tidak ingin menjadi orang kurang ajr.

oke - oke,
tak nak mencarut mengarut dah. T____T
jom pakat join ramai - ramai berjemaah.
klik SINI.
jgn klik sana, klik sini.

last not at lastly,
aku nak ucap tahniah lah sebab belog dia da capai umur setahun,
moga belog incik pilot kita terus gah di angkasa naaa,
wahhh! tu diaaa. xD
happy blogging.


bye - bye. =)



11 comments:

mr.syazwan said...

wawawa lain mcm je ni

haha

selamat berblogging

=_=

FariehanIbrahim [LBC] said...

mr.syazwan; adeh! lain mcm nape plak?
haha!
oke, same goes 2 youuu. ^^,

iszieylyanziy said...

wah,,cm best jek

AH7 said...

same dengan..bz lah..skrg ni..xde masa nk update + xde idea...

Imran nyambek said...

wow

FariehanIbrahim [LBC] said...

isz; aah, best2! ^^
jom join skali.


AH7; tu r psl, bz jerk.
mlm pom tidow awl. hehe


Imram; auwww2! xD

YanaMIB said...

budak comel ni bz apa? men dgn pocoyokah? ngee~

happy blogging to you too~ ^_^

FariehanIbrahim [LBC] said...

YanaMIB; hehe! pocoyo nk manja2 lar. kui3x =p

same goes tu youuu dear. ^^,

iqbalhakimi said...

oit..oit..thanks sbab join bloglist iqbalhakimi..

haha...ko telah membuat kan org rasa syakwasangka...nanti dorg ingt kita skandal.. =P

happy blogging Lbc =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa....tuu dia..pecah rahsia ang noo..hahaha..


dak comel,jom kita pakat ramai2 pi angkasa lepas nk ??
pemandu dia abg pilot nih..hehe

btw,happy blogging ya!!

FariehanIbrahim [LBC] said...

iqbalhakimi; no biggie bebeh! xD
haha! adeh, syakwasangka plak daa,
ane de douh. ish3x


Yana; haha! rahsia pa noo??
jom2, tmph abg pilot nie awl2 naaa. =))
same goes to youuu dear. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...