Sunday, January 23, 2011

Page not found.


opss! da post have been deleted. xD

kenapa? kenapi? kenapu?
ada ler sebab musabab yg munasabah ye. hueh3x =PP

err, post dlm belog boleh lar diundur diremoved or didelete.
tp dlm kehidupan realiti boleh ke?

tepuk perut, tanya lapar ke x?
tepuk dahi, tanya betul ke x?
tepuk pipi, tanya comel ke x?
last, tepuk dada, tanya hati boleh ke x?
oke kawan. =)



7 comments:

sicomot-comel said...

hm...betul3!
terlajak perahu boleh patah balik,terlajak kate,kate tu go straight je..xde U-turn2..haha

azhar said...

tepuk bantal, pi tido esok nak keja...hahaha

ADfeez said...

sbb tu kita sentiasa di beri pilihan nk menentukan jalan yg kita pilih..
awas.. silap pilih.. nyawa menjadi tawanan!

vampire's lovex said...

hihi yew2 arr je..ingt kn npe...



jgn undur apa yg kita rasa boley diteruskan..

kalau da terlepas pon,jgn mnyesal sgt. amek iktibar. hue hue

♥ ajaa tyne ♥ said...

saya ada buat contest.jom join.

ferra ferro said...

tak sempat nak baca , dah removed ! cheiittt x)

FariehanIbrahim [LBC] said...

sicomot-comel; aah, btoi3. xD


azhar; haha! tu diaaa, =D


AD; lol, nyawa tuh. haha! aah, jdi kita msti memilih yg btolkn. =))


vampire; wahhh, btoi3, yg baik amek iktibar. yg xbaik pom amek jgak jdikn pnduan. hehe!


ajaatyne; ouch,oke. insyaAllah. =)


ferra; xleyh baca! sensored. wahhaha =PP

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...