Saturday, January 8, 2011

wa tak kesah lar der.





haha!
amacam? kau da pegi ke?
kalu xpena pegi, baek ko pegi skrg. 


oke, cm xde isi nk post,
aku bukan blogger femes yg even tak update entry pom 
orang still berderu - deru dtg blog aku,
len lar kalu belog fatin liyana n irine nadia tu,
tiap kali aku masuk blog dyeorg, mesti beratus orang jenguk even tak update,
aku mcm tu? haremmm,
aku kne rajin heret blogwalking, baru orang prasan aku de blog,
tp der wa xkesah sume tu der,
wa tulis blog pakai hati der, kalu wa ada feelim baru wa update blog,
wa xupdate benda yg wa sendiri xtaw pe benda,
wa bukan profesional blogger,
wa budak akaun der, wa nk jadi akauntan. :)

actually der, 
wa kuciwa ngn nuffnang lar der. haha! :PP




" Anda akan mempunyai ramai kenalan jika anda meminati mereka 
dan bukannya cuba membuat mereka meminati anda. " =)





6 comments:

ubi said...

haha..apekes kah ini..

nub said...

hahaha..pukoi2 nuff tu..

Zuewairy said...

ceq habaq kat nuff.. ngeh3..

fariehan ibrahim said...

ubi; hehe, jiwa kacau der. :PP


nub;ko lar pukoi byk2 er, haha!


zuewairy; nk habaq pe tu?
habaq yg bek2 jer er, hueh3x :PP

good_boy said...

aku pun kecewa ngan bro nuff..hahaha..

fariehan ibrahim said...

good_boy; ahha! segeng lh kte naaa~ :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...