Sunday, February 13, 2011

contest Ada | Apa | Dengan | Cinta ?




assalamualaikum korang - korang sume, 
selamat bermalam ahad,
uits, jom join contest jom, ^^,





contest nie dianjur oleh saudara Qarl Haiqal,
seorang blogger yg tak makhluk asing gak, tapi aku baru terjumpa, kui3x 
yg menarik minat aku nak join contest dia adalah sebab,


sebab dia menggunakan twitter sebagai medan peperangan contest,
tak perlu karang ayat panjang - panjang, hanya perlu tweet - tweet falsafah cinta
kita kepada beliau, siap~~ senang kan?
lagipun aku jarang sgt guna twitter nie,
 kawang-kawang aku tak dak sorang pun guna twitter,
penah gak tweet - tweet artis, bloggers femes tapi haremmm, -.-'
dyeorang tak layan aku, sob3x sedey kan jadi aku? wahaha!

tapi tapi ketampi,
nevamind, so, aku join lah contet nie, nmpk cam best jer kan,
kata - kata tu aku terdengar dlm salah satu dialog kat drama tv,
aku tak ingat artis mana yg guna,
tapi 1st aku dgr tu, mmg aku ingat sampai hari nie, sbb kata - kata
tu ada maksud tersendiri tentang cinta.
dan sama pandangan aku tentang perihal cinta. ^^,

dan mangsa tagged aku ialah;
- encik nakal ( sebab nie bulan dia mengawan, sesuai lh kan! haha! XD )
&& sape - sape berminat jom lah join sekali.
contest best kot. ^^,
cepat - cepat sebab tarikh tutup contest nie pada 
12 tengahari 15 February 2011 (selasa ini).  






bye - bye. =)






Important thing to note : contest ni bukan sempena Hari Kekasih a.k.a Valentine's Day. Qarl saja pilih theme 'Cinta' tu sbb  hadiah2 tu related sgt dgn cinta. Talking about Valentine's Day, as Muslims kita ditegah dari celebrate ye peeps. Dalam khutbah Jumaat kat Masjid Jeram td pun ckp psl isu ni. So, lets remind ourselves and others. InshaAllah. ( note ini diambil dari tuan empunya contest. peace~~(^^)v )






24 comments:

! Encik Nakal ! said...

adeh~~~thnks tag nakai tp nakai x da twitter la...

JIJI YU said...

ko ade pengalamn bercita tak

Bulan said...

gud luck!

Dilla Nur said...

thanks comei sbb tag...klu de masa dilla wat k...
err...comei pegi semayang jumaat ke?? (mula kompius ngn jantina comei)

FariehanIbrahim [LBC] said...

nakal; wat lar, best gak lyn twitter tuu, hehe!

FariehanIbrahim [LBC] said...

JIJI YU; mesti! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

Bulan; tQ adik manisss~~ ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; oke bebeh! ^^
err, note itu diambil 100% dri tuan blog contest tuuu, xedit. hehe!
tuan belog tu yg p smyg jmaat.

mr.syazwan said...

pengalaman bercinta

byk mengajar kot kan


=_=

SyahmiFikri said...

wah2..

bagus2!! selamat berjaya!!

Wuucin Kimora said...

Aik! masjid jeram mana nie? hahaha

Wuucin Kimora said...

Oh gudluck bebeh! hahaha

ferra ferro said...

good luck comel ! =D

SyedGraphiX said...

waaa.gudluckk2..sy lgsung x pandai gune twitter

AyeshaRamlee said...

kenapa twitter, tak reti guna sangatlah... :) tp mcm best je

FariehanIbrahim [LBC] said...

mr.syazwan; aah, maybe lar kot.
tp setiap org mesti ade flsfh cinta t'sendiri kn. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

SyahmiFikri; tQ bebeh! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Wuucin; xtaw lh msjid jerma mana. kui3x
nti tnye tuan contest tu er, ^^

ouch, tQ bebeh! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

ferra; tQ bebeh! <3 ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

SyedGraphix; try lar wat, best gak main bnda bru nie. ^^

ouch, tQ2! <3

FariehanIbrahim [LBC] said...

Aesya; sbb tuan contest nie aktif guna twiiter, ^^
wat lar, xtaw tnye comel. jom2!

YanaMIB said...

mcm² quote psl cinta nih..hihi

gud luck babe! ^_^

FariehanIbrahim [LBC] said...

YanaMIB; aah, mcm2 ada. ^^

tQ bebeh!

eRza farEeha said...

ades..kne tag..heheh...insyaallah t sys wt ye cayunk!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...