Thursday, February 24, 2011

Gua Nak Join Bloglist Cekodok.



sebelum tu, jawab soalan cepumas lueee, 

i)kenapa korang nak join bloglist gua...
- sebab aku rasa blog aku ialah sebuah blog dan seharusnya di listkan. kuang3x ;pp
ii) bagi pendapat tentang blog gua...
-pendapat gua ialah belog lue memang berpendapatan lar. 
iii) nyatakan korang nak join bloglist yang mana satu... bloglist biasa atau bloglist khas dan bagi sebab...
- nak masuk dua-dua list, boleh? hueh3x 
tapi disebabkan belog nie pom biasa jerk, jadi masuk bloglist biasa udah ler. <---humble gtu. (^^)v


klik banner untuk ke blog beliau.

jom sama-sama mengecohkan bloglist cekodok jom!
kasik abes dia punya cekodok. wahahaa ^^


adeh! kemengantukan mula melanda diri, 
jom p LHDN jom.
 sape nak teman? jadik driver aku oke. XD


bye-bye. =)


15 comments:

Cekodok said...

adoiii... tak ble blah... nasib baik comeyyy.. haha

SyahmiFikri said...

adoi.. tetiba jer lapar cekodok!!

hehee..

mr.syazwan said...

cukup lah sy wan bloglist utk awk je kat blog wan tu..

x susah payah awk nak wat entri pun

hehehehe

=_=

Dilla Nur said...

wahh..kodok pon dah wat beloglist jgk ye..huhu

sicomot-comel said...

nak joinlah nnt..

hehe

comel cygg kena tag !!

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

sicomot-comel said...

comel cygg kena tag kat bloglist PCB

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-pak-cek-biola.html

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cekodok; awat ang beradoi2 plak! haha! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

SyahmiFikri; haha! p wat cekodok cpat! tuk I skali yeee, ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

mr.syazwan; hehe! xpe lar, sbg sokongn tuk blogger lain kn, ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; hahaa bukan kodok lar dear,
cekodok. lain tuuu, ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

SCC; wahhh! byk plak kne tag neyh!
haha! tq dear. oke, nti comel hit back! ^^

Dilla Nur said...

hahaha...tau tp dilla slalu pgl kodok kat cekodok ni...nama manje gtu...ahakss~

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; laaa, ye er?? ahaks!
manje btoi! XD

aLieF si Muncung ManiS said...

farihan LBC--> alief nak ikut pi LHDN boleh tak??hahhaa..tapi,alief tak pandai drive la..(kui2x..nampak sgt tipu..).ni kompem boleh jadi bloglist cekodok ni..sbb tuan punya blog si cekodok datang mengomen..huuhu.

FariehanIbrahim [LBC] said...

alief; adeh! jdi sy lar plak kne jdi driver awk ke?? haha!
aah, kalu wat entry, leyh jdi truslh! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...