Friday, February 18, 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH


assalamualaikum sesemua kamu-kamu semua, ^^
selamat berhari jumaat,

tengah tak de idea nak update blog nie,
jom sertai bloglist blogger otai jom, 
incik lebah nak wat rombakan pada bloglist beliau,
so, amek lah kesempatan nie tuk join bloglist beliau. jom3! ^^




oke, dia suruh wat review sket psl belog dia,
ehem3x, ( cam nk berucap plak ;pp ) 1st aku jumpa belog dia
aku terpena menengok header belog dia, 
si lebah duk kenyit - kenyit mata kat aku, hueh3x
tp bukan sebab header dia tu jer, tp sebab 
pengisian entry - entry yg ringan,
tak berat otak membaca dan menerima lar senang kata kan. 
lagipun dia seorang yg sgt rajin mengupdate belog even hari tu merajuk sekejap
satu lagi yg aku suka tntg belog dia ialah sbb penggunaan IR,
ase cam comel giler jerk bunyi nye, kan3? kui3x
mula - mula aku ingt IR tu sbb dia nie seorg arkitek or engineer,
rupanya dari nama dia, Izamir Ridzwan. adeh!

oke, sape - sape rasa nak join,
boleh lar menghubungi 999. eh, silap. tekan SINI.
chill semua~~ ^^


bye - bye. =)



6 comments:

RaDiN SiTi AiSyAh said...

comel2..nnt akak dtg join gak ye..hee

Izamir Ridzwan said...

engineer?? insyaallah to be.. hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

RaDin; ok. gud gurl! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

IR; aminnn~ hehe!

Novelgurl said...

terjah dri blog IR

cik pulau said...

singgah dari blog IR,,
salam kenalan yer,..^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...