Friday, February 18, 2011

Kadang - kadang kita...



menangislah...
kadang manusia terlalu sombong tuk menangis,
lalu untuk apa airmata telah dicipta,
bukan hanya bahagia yang ada di dunia.





=')


8 comments:

Wuucin Kimora said...

Hurm... :(
manusia.....

ferra ferro said...

eh , air mata tu sebenarnya peloh .. time penat hati dok nervous , frust tu , die keluar la dari mata .. x)

ape ferra merepek tah . nhee~

ferra ferro said...

comel ngah sedih ke ?? ce citer ..

aLieF si Muncung ManiS said...

aku,bukan lah superman..aku juga bisa nangis.jika kekasih ati ku,pergi meninggalkan aku..hhaha..betul tu,,even alief lelaki pun alief still boleh menitiskan airmata..huhu

ENTRY BARU ALIEF... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

najwa kamarudin said...

betul :)
terlalu meninggikan ego untuk menangis .
dengan menangis akan hilang segala kedukaan selain memohon petunjuk dari Nya :)

! Encik Nakal ! said...

sob..sobb~~dh nanges ni~~

aLieF si Muncung ManiS said...

hye...thanx sbb singgah blog alief..tadi..alief ada sebab kenapa blog alief tak ada shout box..sila baca entry ni..huhu..ENTRY BARU ALIEF... -->"semua gara-gara shout box""

Anis izyan Abd Rahman said...

kaloo boleyh kumpul air mate , mesti anis punyer dah berbaldi baldi
hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...