Friday, February 11, 2011

Jatuh? Jom sama - sama kita bangun!


assalamualaikum korang - korang sume,
selamat berhari jumaat yg mulia, ^^,

oke, hari nie nak share video lagi, hew3x
da best motivational eva.
nanges meleleh sorang - sorang aku tgk video nie,

' sometimes in ur life, when you fall down,
you feel like you've not strength to get up again. '









=')
live our live to da fullest ok.



bye - bye. =)



29 comments:

AizA Si LovEmoNEy said...

dah lama tahu pasal mamat tu...
dia mmg tabah... terlalu tabah..
kita yg sempurna ni selalu lupa and alpa...

anyway jom join contest
http://aizasahree.blogspot.com/2011/02/short-story-of-20-words.html

nazirulhazwan~ said...

cu cite cmner den nak tgk video dengan kelajuan internet yang lagi pelan dari air kencing??hahaha

Anonymous said...

BEST !

sicomot-comel said...

LBC,, SCC pown salu nangis bila setiap kali tgk vidiyo ni..

rasa diri ni bebal sangat nk bersyukur dgn apa yg ada,..huhuhu

Mat Ganu said...

ALLAH tidak akan membebankan kita dengan ape yang tidak mampu kita hadapi..insyaALLAH.

cik anum said...

siannye org tu..
xde tangan ..

Dilla Nur said...

klu jatuh...cepat2 bgn tau...huhu...jgn biarkan diri tejatuh slamanya... :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

Aiza; aah, dia sgt kuat dan tbh,
sbb tu dpt bgi motivasi kt org lain. =')

ouch, ok dear. i'll catch it later. ^,

FariehanIbrahim [LBC] said...

nazirulhazwan; haha! hang kne tgk gak cmne gane pom! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

SCC; taw xpe kn,
tgk video nie wat kita insap & bersyukur dgn diri ini. =)

FariehanIbrahim [LBC] said...

Mat Ganu; insyaAllah. =)

FariehanIbrahim [LBC] said...

cik anum; aah, sian dye kn,
tpi dia sgt tabah. =)

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; btoi3, org yg xsempurna pom leyh bgun,
pe tah lgi kita yg sempurna nie. =)

azharr said...

sedih tgk video

nas said...

kesian gak tengok mat saleh yang cacat tuh..mmg tabah
bertuahla kita sbb kita ada tangan... n kaki.. namun ramai yg salah gunakannya :(


latest entri:

Aik,nak pergi belajar ke nak pergi fashion show??

FariehanIbrahim [LBC] said...

azhar; aah, taw xpe.
sayu jerk! T_T

FariehanIbrahim [LBC] said...

nas; kesian sgt2 kot.
dia tbh gler sbb tu dpt bgi smgt kt org lain. =')
aah, kita yg sempurna nie jer yg sering alpa, xpndai bersyukur kdg. huuhu

Wan Gerrard said...

sangat bermotivasi dan jgn jadiakn apa2 patahkan semangat kita ^_^
thanks

Kentut adalah saat paling melegakan

SyahmiFikri said...

serius.. dat phrase superb!!

ADfeez said...

da pnh tgk nie dlu... mmg tacing.. huhuhu tisuuuuuuuuuu ~ :P

FariehanIbrahim [LBC] said...

Wan; yup2,
kita mesti tbh walau apa jua mslh dtg. =))

FariehanIbrahim [LBC] said...

SyahmiFikri; aah, best kn phrase tuuu. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

AD; nahhh! amek tisu nieee~~ hehe

Ahmad Faris said...

video utk budak SPM..bagi motivasi..hahaha..teringat mase sekolah dulu..best dan tergaru?terharu~

nub said...

aku slalu layan video tuh. hehehe

mr.syazwan said...

moral dia

hargailah apa yg kita ada sekarang ni

good_boy said...

tabah betul..huhu

! Encik Nakal ! said...

huk3~~tetap tabah menunggu buffering video ni walaupun tenet slow..

bersyukur la apa yang ada pada diri kita

RuSh said...

mmg bagus wat motivasi...dia berusaha utk bangun walaupn tanpa tgn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...