Tuesday, February 15, 2011

Matluthfi, femes sgt ka dia tuuu.


yuhuu~~ woOt2! 
eh, assalamualaikum sume - sume korang sume, hehe ^^
jom lepak chill petang neyh bersama video skandal terbaru ku,
wahahaaha * sila gelak laju-laju lalu kutuk kuat-kuat*
matluthfi90

mungkin ramai yg da kenal dan ramai jugak yg belum mengenali,
mamat nie pom produk dari youtube gak neyh,
sama mcm IniAnwarHadi, tapi dia da kuar awal lagi dari anwarhadi,
sama-sama orang utara douh! baguih naaa~~ ^^

tapi bagi aku dia nie lagi sempoi, 
sebab muka cam budak - budak, nak jerk aku lempang, haha! =PP
da byk video dia, tak silap aku dlm 22 video da kot,
dan 2 video nie antara peberet aku,
yang aku tak puas - puas duk ulang tayang, then rasa nak 
gelak guling - guling, * erkkk, over mungkin. *
so, sape - sape yg line internet dia laju tu, jom layang sesame! 
yg tak laju tuuu, download lue seslow er, kui3x




hairuddin omar; ' jahak ngat natang neyh! se'eh perot ambo.
 jenih berak nanang! ' 
hahaha XD



adik dia pom samacam dia, da ciri-ciri nak ganti abg bila besar. ^^







psss; jom p tanam bunga.



bye-bye. =)

27 comments:

nub said...

wahahh..memang syiokk dia nii

iniialahaku said...

haha..post ni cam nak perli aku yg tgh mngushar vid mamat ni kat utube je pon..elok bru pas tgk,trus ada post ni..hehe..

Nurul Afifah Addnan said...

OMG .!!!! LAWAK GILER GILER GILER.!! part hang dok mana dok mana tu comel abes la.!! bambang uh lg cun..hahahaha.!! nk subscribe dye la.!!

SyahmiFikri said...

laa.. mmg pecah perut ngn mamat nie.. mau jer luku kepala!!

Siti Zafira said...

dia comellllllllll......! suka sangat-sangat! huhu. kawan-kawan saya pun suka dia.

alahai.. lagilah kalau dia speaking utagha, uih, lagilah cheq tertawan.

okay, sebenarnya, dia memang ada rupa. tapi paling utama, saya suka idea dan cara penyampaian ideanya. brilliant dan berkesan. :)

nazirulhazwan~ said...

gua ni menyampah dgn org2 yang buat vlog ni, haha:P anwar hadi ker, anwar ibrahim ker, sape2 je la

sicomot-comel said...

COMEL GILER !!!!
muka tak hensem sgt tapi ya Allah,,klakar gile !!
suke3 !!
comel3!!

Dilla Nur said...

org kg cek la...hehe...ni mesti pakar public spekeng nih..org2 camni...spontan gitu~

Bulan said...

geram~~ xleh tgk.huh!

Danial Ikhwan Jaafar said...

wooo ramai dah orang malaysia yang buat bende alah ni rupanya.

! Encik Nakal ! said...

nakai dah tgk~~mmg best~~yg pasai drama tu ag syok~~wakakaka~~org kedah mmg sempoi~~hakhakhak

fathiahRAIHANA said...

a'aa laa , cm AnwarHadi gak die nie pom . hehehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

nub; syiokk abes kn dia nie,
comey! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

iniialahaku; haha! opsss! xtaw2. XD
jodoh kottt, ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Nurul Afifah; haha! lawak gler kn,
ase nk lempang2 jerk. XD
subcribe jgn xsubcribe er. hehee ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

SyahmiFikri; mmg nk gelak gulim2 ase nye,
luku jerk tros! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

Siti Zafira; yesss! stuju sgt,
dia sgt comey douh. ^^
sempoi plak tuuu, org uthaga mmg sempoi2 kot. erkkk!

FariehanIbrahim [LBC] said...

nazirulhazwan; lorrr, awat ang menyampah. adeh!
anwar ibrahim tu cheq xmasuk cmpur. haha! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

SCC; yup3, taw xpe knnn, ^^
tp dia comey gler kottt.

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; wahhh! tu diaaa~~
bru ngaku org kg naaa, haha!
aah, main spontan jerk.

FariehanIbrahim [LBC] said...

Bulan; adeh, rugi2! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Danial; aah, mmg rmai pom,
cuma antra pemes xpemes jerk. huuhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

Nakal; aah, sume video die lwk jerk,
sempoi~~
haha! ttibe plak kn, xtaw2. =PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

fathiah; yup2, satu produk nieee. ^^

RuSh D said...

hahaha...lawak jer..layan...

Mohd Ridhuan said...

syok gak....
lawak2...

.: lalala :. said...

lawak je kan . aku lg suke video lagu sudirman tuh! lawak habes. dea comel gile , rase nak lempang je. HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...