Tuesday, February 1, 2011

mekasih langgar kete aku. ^^,


assalamualaikum kawang - kawang all,
dan selamat berhari selasa.
pagi nie aku nak berceita kisah sedih lagi sayu sket. 
psg lagu slow motion naaa, bru sesuai ngn latar masyarakat.

pagi tadi cam bese lar aku dtg keje,
parking kete ditempat yg betul lagi percuma,
 7,8 langkah aku berjalan meninggalkan kete aku tuu,
teebabOoom!
 tetibe hinggap bunyi indah nie kt cuping telinga aku,
bunyi xdak kuat mana, tapi menusuk ke ulu hati jugak lh.
aku berpaling lar nk tgk kete malang sape yg kena tuuu,


mesti korang da agk kn kete sape,
KETE AKU LAR, T_____T
 kalu kete orang lain tak dak lar palak aku nak cter.

ni gambar aku curi dari google jaaa. =PP

tgk xteruk mana kot,
then kete yg lggr tu trus blah mcm tuu jaaa,
cis! hampeh btoi!
aku plak, senyum, tak perlu kata apa - apa. 
T_____T

dye mmg bernasib baik sbb xdak org kt sana,
org yg ada pom mmg xprasan dye lggr kete aku,
lain kali, undur lar slow - slow bro,
tgk adjust angle elok - elok dulu. 
anda mmg bernasib baik lah hari nie yeee. 

nie abah aku tak tgk lagi,
kalu beliau tgk mesti beliau ucap tahniah kt anak dia nie.
sebab telah berjaya mencalarkan kereta beliau lagi.
tapi nie bukan salah anakmu.
wuwuwuuu~~ T____T


oke, bye - bye.



18 comments:

! Encik Nakal ! said...

takpa..takpa~~jgn owner dia bercalaq dh laa~~haha,haha

chenta said...

tapi nampak teruk gak tu..sabar k..

zmanja said...

sabar k....tp mmg kurang ajo la yg melanggar tu...!

FariehanIbrahim [LBC] said...

nakal; adeh, kalu owner die tercalaq,
mmg tmph maut tuh! kui3x =PP


chenta; tu r psl, sbr jela. T____T

DaK CoMoT said...

hehehhh...buleyh mrh lam hati jela..ngee sabar2..^_^

Ujang9897 said...

takziah..hihi

key-one said...

baiknyerr u..kalau i dah kejo dah owner kete tuhhhh...baling batu ke....kakakaka ahhh ahh ahh pedulik ape kan....

FariehanIbrahim [LBC] said...

zmanja; da sbr da. nsib baek sket jerk.
aah, at least mtk maap lar kn.


Dak Comot; aah, taw xpe. huuhu


ujang; adeh! yelaaa, ^^,


key-one; terpana kot td.
xterpikir nk kejar2, hehe!

hamzah ian said...

sabar2.. aku penah kena gak.. grrr

FariehanIbrahim [LBC] said...

hamzah ian; oke2. da sbr da. hehe
tu r, anda rasa pe yg aku rasa. ^^,

anyez nasri said...

aiyoo , tk thu . nanti abah bising . haha .

FariehanIbrahim [LBC] said...

anyez; bising sket jaaa. hehe! ^^,

Ezatty said...

taa senonoh btuyy sape yng langgar too . haha :D

FariehanIbrahim [LBC] said...

Ezatty; mmg xsenonoh, agk kuang ajaqqq! xD

Gula-gula hati said...

ni kire langgar lari laa nie ek ?^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Gula-gula Hati; aah. sob3x T___T

ferra ferro said...

aduiii memang nampak tak terok . tapi nak buat balek tu beratus2 gak lah kan . haisshhh

FariehanIbrahim [LBC] said...

ferra; aiyakkk! tu r psl, brtmbh bising abah ku nti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...