Saturday, February 12, 2011

Pertumpahan darah telah berlaku lagi,


assalamualaikum korang - korang comel - comelan sume,
selamat berhari sabtu dan 
selamat berhujung minggu yg tiada penghujungnya, hew3x ^^,


yaaa, tadi di rumah ku berlaku pertumpahan,
 bukan pertumpahan darah ala-ala pergi berperang dunia tuk kali ke 14.5 kali,
tapi ia pertumpahan minyak jaaa, bukan minyak petrol,
bukan jua minyak gamat atau minyak pengasih, o.O
tapi pertumpahan minyak masak ketika tgh memasak mendidih, dasattt~





ya, inilah terjadi bila anak dara masak dapur seminggu sekali,
benda kecik pom jadi kecoh,
mana tak nya, umi aku suruh balikkan ayam atas dapur jer,
tapi aku p balikkan dgn kuali-kuali sekali, =,.=
nasib baik tak kena kaki, kalu kena kaki, jatuh saham
 mas kawin yg dah memang jatuh skrg nie. heh! -.-'




jadi da moral of da story,
berhati - hati lah jalan raya, ingatlah orang tersayang.
tu tuk kerika di jalan raya.
kalu kat dapur, kena lah berhati - hati kat dapur,
jangan berkhayal ketika memasak, 
jika tak, masak lah kau! haha! XD


soryyy,
entry kekontangan idea. adeh! -.-'




ok, bye - bye. 





de sape - sape nak aku review belog dia tak? ^^



5 comments:

RuSh said...

lawak jer baca...dng kuali sekali terbalik...huhu

fatynadia said...

eh bahayanya... kalau macam ni, nanti masuk dapur pakai la safety shoe okay? hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

Rush; kui3x
ank dara pemls cmnie lh jdinya. =PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

fatynadia; hehe! loqloaq wak keja, =PP
tu r, kne pakai baju bomba plak pas nie. XD

ferra ferro said...

hahaha sampai terbalik kuali . ni anak dara ke , baby kecik main masak2 ni ? x))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...