Wednesday, February 23, 2011

Rahsia Panjang Umur.


assalamualaikum saing-saing comel - comelan,
selamat berhari rabu semuanya, 
rakang - rakang perempuan-perempuan jua gegurl-gegurl sekalian,
berita baik, berita baik, berita baik punyeee~ *smbil wat gaya dafi AF.*

Seorang wanita berusia 103 tahun semalam mendedahkan
 rahsia panjang umur

 - kekal dara.

cara -cara mengekalkannya adalah dengan


gunakan lah jamu anak,mak&nenek dara.

atau


tontonlah filem aku masih dara bersama anak dara.

adeh! main-main jaa tuuu,kui3x ;p
nie tadi aku ade terbaca lam suratkhabar metro tadi,
perempuan tertua tu cakap,

“Saya tidak pernah berkahwin atau mempunyai teman lelaki. 
Ia mungkin menyumbang kepada umur saya yang panjang. 
“Saya langsung tidak pedulikan lelaki. Saya sentiasa makan malam. 
Saya sentiasa memastikan saya makan secukupnya. 
“Lelaki tidak pernah menjadi sebahagian daripada hidup saya,” katanya.


ish3x, bley plak mcm tu kan,
kalu semua perempuan dlm dunia pikir wat mcm tu,
maka.... korang pikir sendiri lah. byk andaian boleh dibuat. ;pp
yang pasti, tak de lah lagi lahir bayi-bayi yang comel knnn.
tak patut-tak patut, jodoh ajalmaut semua ditangan Allah, rahsia Allah.
 da memang tu takdir Allah yang telah ditentukan untuk perempuan tu.
bagi dia panjang umur dan tak diberikan nafsu terhadap lelaki. 
tapi mmg rugi lar kalu sape - sape tak de nafsu nak kawen, hew3x ;pp
ckp macam da kawen plak. adeh! sumap2!




nie Mak Cik Anggun, 90 tahun.
 ( bukan nama dan umo sebenar. ^^ )


ouch, nak baca berita penuh, 
klik BUDAK COMEL SEMEMANGNYA COMEL.
* jgn muntah tuk klik. ha3x *




pesanan penaja,
 jagalah dara anda sebaiknya demi keamanan sejagat.
pasti memiliki sijil nikah yang sah. <--- ttibe. ;p






bye - bye. =)



28 comments:

apek poyo said...

mano ado ubat awet mudo selain dari air sembahyang yg sempurna..ekekeke

aLieF si Muncung ManiS said...

fariehan (LBC),wahh..betul ke ni?? kalau alief,alief tak sanggup wooo...alief tak sanggup idup tanpa isteri semata2 nak pjg umor...padahal ajal maut d tgn tuhan.....tak syok r tak ada bini..haha...

Dilla Nur said...

err...mana leh dpt jamu anak dara tu...muahaha~ ;p

aLieF si Muncung ManiS said...

fariehan-->awak selalu ke main pool/snooker kat billion tu??jom..tapi,awak dtg la ambik alief kat usm ni..kita main..hari miggu ke..alief free je..tapi,awk belanja..haha...kalau nak dtg bgtaw la thru my fb..add my fb kat blog tu..eheehe..waaaa..tak sabar nak main snooker dgn awk..

FariehanIbrahim [LBC] said...

apek poyo; wahhh! tu diooo~~
btol3! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

aLief; tu r psl,
da mmg dia xde napsu pd lelaki kot, huuhu
mmg xsyok kalu xkawen, rugi2! ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; kt tesco ada. 4packet, RM2.90. haha! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

alief; mesti r! sy juara snooker kg laut 5thun berturut2! haha! ;pp
err, oke2. pape hal, i'll let u know. ^^

zmanja said...

nie ape hal tetiba citer snooker2 nihhhh????? hahahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

zmanja; erkkk, ntah. ttibe plakkn. kui3x ;pp

zero said...

sekali gambar dia breakdance la.. b-boy ke apa makcik nih.. eh nenek.. eh cik.. eh puan.. eh apa nak panggil heh?!

Ujang9897 said...

ahahahaha


erm..saya masih dara ok.

FariehanIbrahim [LBC] said...

zero; shuffle siap kottt! ahaks! XD
pggl jer moyang, sesuai kot. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Ujang; haha! gud boy! ^^

YanaMIB said...

sy ada nafsu terhadap laki jd sy mahu kawen...adakah sy bakal mati cpt?? haha itu yg kita tak tahu ^_^

amier azrul alias said...

x pasal2 promote cter aku masih dara.
haha!

FariehanIbrahim [LBC] said...

YanaMIB; yess! mnusia normal wjib de nafsu. hehe! ^^
eh, ajlmaut d'tgn tuhan lh sys. huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

triple A; haha! skali lar, de perkataan DARA. ;p

Un Phat Lee said...

haha.pesanan penaja.

Joey said...

mek wok relax je kawin nak panjang umor..mesti nie alasan dia sbb xde org nak kat dia..kenal x mek wok..kehkehkkeh,,

tomato said...

hahaha ! mana leh tak kawen ! hehe :P

ferra ferro said...

style la nenek tu ! nak ikut petua dia lah .. x)

FariehanIbrahim [LBC] said...

Un Phat Lee; take note oke bro. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Joey; adeh! xknal lorh, T_T
haha! tu r psl, dia xdek napsu kt laki kot, huuhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

tomato; taw xpe. rugi2! ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

ferra; adeh! pikir msk2 luh! XD

Wuucin Kimora said...

baru ada sijil kursus kawen nieh! cmne nieh?? ;P

FariehanIbrahim [LBC] said...

Wuucin; da lpas da tu stage 1st. XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...