Sunday, February 27, 2011

Saya memang suka menunggu.



assalamualaikum awak-awak comelan sekalian,
selamat berhari ahad,
selamat menjalani hidup dgn secomelnya. weee~ (^^)v


tadi lepas balik keje niat nak p lepak kat umah nenek jap,
hati kosong, tak taw nak g mane, huhu
tapi tadi terlalu kat tepi kfc,
tgk kfc duk kenyit-kenyit mata kat aku, hueh3x ;pp
tergoda punyer pasal tanpa segan lagi tak silu aku pom terus parking kete,
niat dihati nak makan cheezy wedges jerk, tapi tertengok donutfish,
 nie baru 1st time makan sbb kat klate baru sampai stok,


donutfish.
not bad, kalu makan panas-panas lagi best,
then ternmpk plak menu baru kat kfc, toasted pocketful, 


nyum3x 
nmpk sedapkan. memang sedap pom,
rasa dia sama cam twister gak lebih tak kurang.


tapi yang menjadi tak berapa nak enak ialah,
aku tunggu benda alah nie dekat sejam, 
mana tak nya, aku pesan baru dyeorang nak bakar,
da lar time tu jam nk dkat pukul 6 dh.
cuak gler kot duk menunggu kat situ, terpinga-pinga sekor-sekor,
sambil dalam hati berisghtifar moga diberi kesabaran dan iman yang kuat 
tuk terus menunggu sekeping ayam balut lempeng nie siap,
sebelum aku sumpah pekerja-pekerja kat kfc tu jadi ayam golek masak kicap.
apa punya service lar, customer pesan baru nak buat, adeh!

tapi ok lar kan, 
at least dyeorang mintak maaf jugak sbb lambat,
aku pom jawab, " tak pe, saya memang suka menunggu."
* sambil wat muka annoying * (v.v)m


harap kalau ada pekerja kfc terbaca, membaca, atau dipaksa baca,
jadikan lah iktibar di masa hadapan demi keamanan kfc sejagat,
customers is always no. 1 oke! 
kalau aku report korang semua kat talian Nur, padan muka.
hahaahaha * gelak customer no. 1 *



oke, bye-bye. =)



20 comments:

Dilla Nur said...

eh2..i pom bru makan ayam balut lempeng tu ari jumaat...hehe

nazirulhazwan~ said...

gua suke makan meltz kat KFC, tp skang da tade. yang len kt kfc tak best

ADfeez said...

oh... menu bru tu kan??? x try lg.. hehhe.. blnje la uncle :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

gi kfc semalam , tengok donutfish tu kecit je..
nak makan pon segan...:P

:: Little Kouru:: said...

hoho..service kat KFC memang selalu lambat kalau order benda2 macam tu.Seluruh cawangan kot.ngee

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; ouch! best gak kn. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

nazirulhazwan; adeh! rugi kfc 1%. hehe ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

uncle AD; haaa, bukan hri tu uncle ke yg jnji nk blanje comel. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Myra; haha! taw xpe, kcik jerk kn.
mkn skaligus jerk! ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

Little Kouru; adeh! yeke??
adoiii, no wonder lh knnn, huuhu

mr.syazwan said...

pekerja KFC mmg mcm tu lembab

sbb tu tak suka g KFC

huhu

mcm sedap x donut fish tu?

x cuba lg

hehe

nub said...

comey..nak gak!

amier azrul alias said...

dh mkn sume tu!
ehehe

Cekodok said...

kfc tu menatang apo... hehe...

gua suke makan kat umah je.. hehe

sicomot-comel said...

hahaha..

itu la..
sape suh tak nak blanje SCC???

keh3

FariehanIbrahim [LBC] said...

mr.syazwan; tu r, nkkne babap btoi dyeorg neyh! hehe
best r gak, lyn jerk! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

nub; jom2, blanje comel oke. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

triple A; perghh! pnts btoi dia nieee, ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cekodok; kfc tu ialah nama sebuah rumah. ;pp

ahh, mknn kt umah ag kenyg knnn. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

SCC; adeh! lagu tu kot. hehe! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...