Thursday, March 10, 2011

Cara-cara untuk melayan orang perangai menyampah,


assalamualaikum kawang - kawang comel -comelan sume,
harap senantiasa berterusan kecomelan nya, ahaks! 
oke, straight to ampang da point,
jom kita tengok mcm mana cara nak layan orang yang da over excited menyampah,

cara - cara untuk melayan orang menyampah yang keterlaluan;


1. pergi dekat dia, tampar dia manja - manja.

2. tak puas tampar, sepak dia lembut - lembut.

3. geletek dia sampai pengsan.

4. tengking dia sampai dia meraung kuat - kuat.

5. ambil dan lempar handset dia laju -laju ke dinding batu.

6. buat status kat fb cakap dia manusia paling menyampah dlm dunia.

7. ajak kawan-kawan maki dia sampai dia sujud mohon ampun dan maaf.

8. ugut nak bakar rambut dan bulu hidung dia.

9. ikat dia kat tiang letrik yang ada semut api dan 
ajak bebudak baling bunga taik ayam kat dia.

10. buat poster 'wanted' pic dia dan sebarkan seluas mungkin.


LOL! HAHA! boleh ke macam tu?
cara -cara tu pom kalau punya kekuatan sanubari lebih, 
kalu tak, kutuk jer dalam hati. ;p




pesanan khidmat masyarakat;
sebelum kita menyampah dengan orang, 
pastikan diri kita dulu tidak disampahkan. ngee~ 
peace~ (^^)v


bye - bye. 



ehem3x, perasan tak ada header baru?
oke, sila kutuk seikhlas hati. ^^


33 comments:

najwa's said...

hehe perasan header baru! santeekk lg comel! :P

ek, ganas betul nk treat orang yang dimenyampahkan ni. :P

ssy sytrus said...

jhat btol la bdak nie...
hu3

cik pooh said...

suke3...
nk try wat la pas niy....
hehe:)

! Encik Nakal ! said...

hakhakhak~~comel jerk~~~

diana said...

akak pilih kutuk dalm hati je la..
hhehehe

RuSh D said...

byk gak tips nk layan org menyampah nie...

lg satu tips, wat kecomelan yg amat sgt kat diorg..mesti diorg menyampah kat kita lak..haha

Wuucin Kimora said...

letak racun tikus dlm air @ mknn die.. biar mati slow2.. hahaha..
gler kejam!

mr.syazwan said...

ish baik mcm tu

no no no

nak kena babap ke??

biar org buat kita jangan kita buat org

ceeewah

=_=

nas said...

selalu je menyampah ngan org.. cuma xde vuat reaksi fizikal.. slalu dalam hati ckp
sabo jelah...
hehehehehe
'nenek' menyampah kat nas x? hehe

Cekodok said...

gua rasa menyampah nii.. gua tengah pikir nak guna cara yang mana satu.. haa.. ahhaaaa.. kite bakoooo.. kite bakor je laaaaa

Aidil said...

oh tidak..nombor 5 xleh xleh..sayang woo handset ku..hehehe

Puan Kutu said...

kiut la header baby tu..

YanaMIB said...

jgn bg diri disampahkan...baru org x menyampah...haha nice one!

header yg comel..gewam nk cubit² pipi bdk comel itu..huhu~

aniswany said...

kalo la bule wat cmtuh kan..hehe

annenyss said...

memang nak kene tampo kalo wat cenggini.hahahaha

lieya orange M.I. said...

wow,,, mmg takde kekuatan la nak buat mcm dlm senarai tu..hehee


header kamu comelllll :)

eRza farEeha said...

suke nom 9 tuuu..heee

Wan Fakhrul Rin said...

Hehehe. Comel :)

Adlan said...

HAHAHa..bako rambot..bakooooo!^^

Budak Botak said...

bdk botak singgah balik ni, he3...

Naddia said...

kenape nk ambil nset dan lempar?
oo. header br yg somel! tahniah

JIJI YU said...

muehhehe..aku nak try geletek die sampai terkicit

JIJI YU said...

muehhehe..aku nak try geletek die sampai terkicit

:: Zanna :: said...

suka no. 2 ..eheh~~

Terkini : Gempa Bumi di Jepun

nub said...

nak pukoi dia bleh dak? haahhaaha.

tudiaa..disampahkan naaa. haha

AdiSuda said...

ngehhhhh..comei nie..ahaha..mnyampah tol ngan comei..ahaha

Bulan said...

bulan pn xsuke org yg menyampah mcm sampah nie.plg2 bulan wat x taw je kat dia.huhuhu

Solihin Zubir said...

ada jugak timbul kes bunuh nnt kang.. haha..

cika said...

header yg sgt comel.seriaus....

iniialahaku said...

pesanan khidmat masyrakat tu jugk yg terbaik..hehe

~iera nazirah~ said...

sangat suke melayan org yg menyampah...hehe

Efipurpleshine said...

hahahaha.......maw cube la care2 nie...huhu...

Wan Gerrard said...

nak try gak ni~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...