Saturday, March 19, 2011

Selamat Tinggal Nuffnang? Apakah?


assalamualaikum korang sekalian comel - comelan sume,
selamat berhari sabtu dan selamat berhujung minggu,
hujung-hujung minggu camnie lar masa sesuai p rehatkan badan dan minda,
tak elok gak kalu asyik mengadap lappy 24/7 knnn,
ada sapa-sapa rasa nak ajak aku p date tak? ngeh3x ;P

adehhh! sehari lebih aku tak update belog,
tak blogwalking mahupun blogjogging,
lagi teruk aku tak jenguk langsung blog sendiri,
 duk p intai blog orang jaa, (-.-")
tapi blog korang semua memang best, lain blog lain cerita,
macam - macam ada. dalam astro pom belom tentu ada cerita 
macam cerita dalam belog korang. pergh! ;p

 tadi sesaja gatal tangan p bukak akaun nuffnang,
nak tengok trafik yang memang sah - sah jatuh merudum,
tapi  masih boleh tersenyum walau trafik jatuh, sebab...


nuffnang bagi BE baru, ngee~ (^^)v
nie BE ke-6 kot, BE yang lain da jadi ME disebabkan 
kemalasan diri sendiri, sigh. (v.v)m
btw, tima kasih lah kepada nuffnang dan Digi sebab melekat kat
belog yang tak seberapa nie. <--- ayat nak mtk BE lagi. kuang3x ;pp

oke, sebenarnya takde idea nak taip panjang - panjang nie,
so, jom kita layan video klip terbaru lagu
 Selamat Tinggal dari Dina Nazir ft. Zizan Raja Lawak.
lagu rancak tapi aku boleh nanges tengk video klip dia, haha!
memang kebanyakkan lagu sekarang mesti ada rap, tapi best! \(^^)/




Telaga di laman kita, timbanya dimiliki orang..
 Kita jenuh gali telaga, airnya menjadi hak orang..
 Kenapa yang elok dapat kat orang, yang teruk dapat kat kita..
 Kenapa hak orang tak kena kat kita, hak kita pun tak dapat kat kita..
 Jadi, kalau nak pujuk hati kita,
 kenalah kita ingat bahawa segalanya bukanlah hak mutlak siapa-siapa..
 Kerana dunia ini adalah persinggahan sementara. =)



bye - bye.


 

43 comments:

nas said...

syukurlah ko sbb ader be..
aku ni haram 1 be pun da xmau nk lekat kat blog aku...
maybe blog aku dah bosan kot.. hehhee

mykhalis said...

wah..dapat BE lagik..leh la belanja pasni..ehehe..khalspun suka yg zizan rap..ada gaya tersendiri..

i am S!L4H.. said...

bestt nye ade be. sape bg be kt org, di comel. bole? bhahaha

Pendekar Berkuda said...

ingatkan apelah tadi... ekekeke...

tapi lagu tu memang best aih..

nn said...

lagu dina tu sedap kottt! :DDD

nazirulhazwan~ said...

lagu tu mmg best wo0o, siapakah name gadis dalam video itu.hatiku udah terpaut;p

FariehanIbrahim [LBC] said...

nas; ko jgn lar wat ayt sdey camtu nas, sob3x
hehe ;pp
bkn bosan lar tp ko kn da jrg update belog, sbb tu kot die pyh nk lkat.
xpe nti ade lar tu lkat oke. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

mykhalis; blanje pe?
blanje kecomelan cukup lar knnn, kui3x ;PP
aah knnn, suara die not bad. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

S!lah; haha! xtaw2.
sila g puji incik nuffnang,
nti die bgi lar be. ahaks! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

Pendekar Berkuda; pergh! 1st time PB komen kt sini knnn, terharu oke. \(^^)/ hehee

aah best knnn. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

nn; aah taw xpe.
gimme 5 bebeh! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

nazirulhazwan; budak comel lar gadis dlm video tuuu,
shhh! jgn kecoh2 taw. lalalaa ;PP

ang xyah nk jtuh hati sgt, repot kt makwe bru taw! haha

Cekodok said...

apa aku punya..
baju aku bukan aku punya..
seluar aku bukan aku punya..
rumah aku bukan aku punya..
harta aku bukan aku punya..
badan aku bukan aku punya
nyawa aku bukan aku punya..
semuanya bukan aku punya...

sicomot-comel said...

mel,,mot nangis taw tgk video tu..

sweet sgt dorg,,jodoh drpd kecik upenye..

cian sgt..

bayi dapat diselamatkan tapi isteri encik...

uwaaaaaa..sedihnyeee

JIJI YU said...

aku tak paham le kenape nuff kedekut sgt ngn aku..ehehe

Arpiiz said...

nak komen dulu baru tengok video tu..hehehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cekodok; amboih Pak menakan,
emo semcm jaa, tkut cheq! (-.-")
smua milik kita hnya pinjam jaa,
xkn kekal.. huuhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

SCC; taw xpe knnn,
sdey gler kot..
kehilangn istri pastu tgk laki nanges.
aishhh!

FariehanIbrahim [LBC] said...

JIJI; ko puji, bodek2 lar sket nuff tu, hehe ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

Arpiiz; haha! sila2kn. ^^

mr.syazwan said...

sama lah kita!

heehhe

moga2 kekal lama la kan

=_=

Solihin Zubir said...

dpt jugak BE eh? bertuahnya..
sy ni punyala susah nk dpt BE.. ahaha..

eRza farEeha said...

tahnoah comel dpt BE..hee

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

FariehanIbrahim [LBC] said...

mr.syazwan; aah moga kekal smpai beriban dulu. haha! ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

Solihin; b'tuah lar jgak jrg2 kott, hehe
yeke susah? kne wat manja2 sket ngn nuff tuuu. keh3x XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

eRzA; tahnoah? apakah? haha!
oke, tq bebeh! ^^

My name is Anonymous said...

congratz.moga dpt be lg

FariehanIbrahim [LBC] said...

Lilyel; ouch, oke. InsyaAllah I'll. tQ. ^^

meow said...

blogging tu best!!!

naqiah said...

comel.. sedeh r lagu 2.. nak be gak!

mrs.sabri said...

akak dah tinggalkan nuffnang sejak semalam..huhuhuhu.....tahniah dapat be..akak tak pernah dapat be,pasal tu akak merajuk dengan nuffnang..

FariehanIbrahim [LBC] said...

Anon; thanks anon. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

meow; yeahhh! njoy it! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

naqiah; nahhh! amek 1. hehee ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

mrs.sabri; laarr, ye er?
nape xtry tnye nuff nape xbgi be..
huuhu

syafiQakarim said...

xpenah pun dpt be.
huhu.tak faham sebenarnya.baru create nuff ;p

eh..best ayat last tu ;)

FariehanIbrahim [LBC] said...

syafiQa; nti dpt lar tuuu, hehee
cube lar search kalu xphm oke dear. ^^

TiKa LEh said...

best kan video tu..muka zizan serius pun boleh gelak tgk..hehehe

Henry Zackery said...

trafik banyak nie ye.. pakai INNITY la pas nie.. tahniah !!

Video Youtube Paling Lama Di Dunia

ADfeez said...

aD nie da lama x dpt BE.. huhuhuhu~
:(

YanaMIB said...

Eh be kita sam a laaaaaaaa...weehuuu...tahniah...tahniah ^_^

Wan Gerrard said...

nyanyi lagu tu tuk Gerrard cepat :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...