Sunday, March 20, 2011

Seorang blogger utara wat aku panas!


assalamualaikum korang comel - comelan semua,
selamat bermalam ahad nak masuk pagi isnin, ngeh3x (^^)v
grrr~ mesti kebanyakkan selalu alami kan,
bilamana diri kita letih, 
nafsu untuk teruskan aktiviti lain pom terbantut sama, kan3?
errk, tak ke? mungkin alasan aku jer tak nak update belog kot. keh3x ;pp
 atau mungkin memang aku da takde nafsu kat blog sekarang kot,
heh! (-.-")

letih lar...

hah! panas! PANAS! panas!
aku ngah panas nie, seorang blogger utara cari pasal ngan aku. heh!
kenapa aku? kenapa? kenapaaaa? adeh! over plak. (v.v)m
tu dia aihhh~ saja jaa emo lebih tu,
padahal aku panas sbb aku tak ingat bukak kipas kt bilik nie,
haha! * sila sepak lalu sekeh manja-manja* 
blogger tu memang wat hal tapi bukan wat aku panas,
 tapi wat aku terharu, siyes! terharuuu...
korang nak taw kenapa, korang tengak lar sendiri kat sini.
klik kat SINI ye, bukan klik kat SANA. 

jap, aku nak jawab soalan dia,
dalam banyak-banyak soalan tu, aku nak jawab no 2 jer, haha!
budak comel tak kawen lagi, tapi akan kawen..
nanti bila mat luthfi abes belajar dan balik ke Malaysia
* sape percaya sila lempar lappy korang ke dinding. * kui3x \(^^)/
soalan-soalan lain comel jawab nanti kita jumpa lah er. hew3x
jumpa? bila agaknya lar tuuu kn, kuang3x ;P

nak cakap yang belog dia memang best woo!
entry yang sangat ringan, sempoi dan mesra pembaca,
rajin blogwalking dan komen-komen entry blogger lain.
haaa, blogger macam nie lar yang kita nak kan. ngeee~ ^_^v
jom sapa menyapa lalu mengorat dia,

akhirulkalam, ^^






bye-bye. 


nak tanya dia plak, dah ada awek ke?
nak ngorat boley? ngahaha
gatai! dush3x ;PP

51 comments:

Dilla Nur said...

curang ngn matluthfi no...huh...pa ni anak menakan ni... ;p

Cekodok said...

anak menakan menjadi gilaan ramai.. haha

AdiSuda said...

dush..dush..grrr..^_^

ubi said...

haha..ingatkn betul2 panas tadi...
*sy pun bloggr utara gak...

Solihin Zubir said...

ady suda.. ececece.. ada papa ka? ;-p

Woofer Storm said...

bestnya ada org syg kita..heheee
memang terbaik la..yeayyyyy
follow sni..

*ingatkan panas apa la tadi..heheee

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; aishhh! cheq setia ja ngn dia.. kekeke ;P

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cekodok; aishhh! jgn ckp kuat2 abah menakan oit! ngeh3x ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

AdiSuda; adehhh, awat nyaa adi..
tak puas ati ke? hehe! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

ubi; kui3x saje bikin tajuk gempak. ;p
cheq da taw dh, nti nk crik psl ngn incik ubi plak! XD

FariehanIbrahim [LBC] said...

Solihin; ada papa apa tu?
aishhh! ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

Woofer Strom; erkkk jgn slh phm,
dia syg belog cheq nie jaa..haha!

wahhh! tQ folo comel. (^^)v

i am S!L4H.. said...

woahhhhhhhh~

@tiF said...

comelnyeeeeeeeeee =)

Henry Zackery said...

adus, ingatkan gado tadi..huhu

Artis Baru Melampau

vampire's lovex said...

aippppppp....x habes2 ngn matlutfi aihhh hahaha

kamarukom said...

hahak..panasnye budak nih! bru panas dunia..meh cni cheq kipaskn meh hahak

aLieF si Muncung ManiS said...

alief dulu pun awal2 fikir fariehan ni laki2..huhu..sbb kawan laki alief pun ada nama fariehan..wahh...nak kawen dgn mat luthfi ke??tak nak kawen dgt Mat muncung ke??hahhaa..gurau je

mrs.sabri said...

ala suka la tuu..hehehe..ingatkan panas apa la tadi..buat suspen je.. :)

naqiah said...

waahhh... comel menjadi kegilaan org.. fenomena ni!

naqiah said...

waahhh... comel menjadi kegilaan org.. fenomena ni!

FariehanIbrahim [LBC] said...

S!lah; awat tu woahh tu sayarm oit?
terpikat ngn Adi ka? keh3x ;P

FariehanIbrahim [LBC] said...

@tiF; auwww2! tQ sayarm~~ ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Henry Zackery; hehe! saje bikin gempak.
jgn mrh~~ ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

vampire's; aihhh~ cheq setia ngan dia jaaa.. keh3x

FariehanIbrahim [LBC] said...

kamarukom; cehhh! nk ampu ank menakan lar tuuu.. ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

alief; adehhh! dia ikut nama comel ka, comel ikut nama dia nieee...
fariehan nama pompuan larrr..wuwuwuu
auwww2! msuk minang cpat! hak3x ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

mrs.sabri; adeh! xsuka tpi mkin tkut ade lar..(v.v)m

hehe! saje bikin gempak. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

naqiah; fenomena?? adeh! cam fenomena mat luthfi ka?? kui3x ;PP

YanaMIB said...

wahhh sempt tanya soklan cepumas balikkkk..haha~


bayangkan bdk comel tido gitu..oh makin bertambah comel =P

FariehanIbrahim [LBC] said...

YanaMIB; haha! soalan gatai tuh.. ngeh3x ;PP

adehhh, comey tidow camtu..kne sepak punggum! hueh3x

mykhalis said...

minat mat luthfi sebenarnya ekk..huhuuu

latest entry di blog khalis : Khalis kena saman JPJ pagi ni

i am S!L4H.. said...

bkn laaaaa. woahh sbb dakcomel ni. beruntung die....
ble nk wt open table? haha

najwa's said...

hehe aceceh, ada secret admirer gitu.. :P

selamat berpacaran ngn adi, comel.. opssss! :P

Wan Gerrard said...

alala comel kena puji, kembang la tu ea :P

FariehanIbrahim [LBC] said...

mykhalis; bukan larrr,
mat luthfi yg minat kt comey. keh3x ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

S!LAH; haha! xde lar..alhamdulillah lh kalu de org bce belog kita kn, ngee ^^

open table? haha! mlm nie jom. ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

najwa's; aishhh! xlar..
adi cmmnt jer tuh, ane de secret pom. adoiii..haha!

aiyakkk, mrh awek adi satgi. xtaw2! ^_^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Wan Gerrard; adoiii, ane de..
seram ade larrr..wuwuwuu

tp bersyukur lar ade org hargai belog kita knnn. ngee ^_^v

Henry Zackery said...

x update blog lg ke dak comey T__T

Artis Baru Melampau

iszieylyanziy said...

matluthfi kn ke da ade awek?lalala :P

meaw said...

hahahaha! adisuda :)

Naddia said...

patotla..haha..ade link belog die! hehe..budak itu bawah umor la..tak jdik nk ngorat

meow said...

cool rileks..

Zuewairy said...

ngeh3.. ingat panas ape.. pasang aircond senang skit

FariehanIbrahim [LBC] said...

Henry Zackery; hehe! soryyy.. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Isz; aah, da ade dh. comel larr..
kekeke ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

meaw; haha! adisuda. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Naddia; haha! naddia tlg ngorat tuk comel er. keh3x ;pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

meow; cool abes~ ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Zuewairy; hehee kantoi3! ;PP
adeh! aircond cam sejuk sgt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...