Monday, April 18, 2011

Tips untuk pelajar praktikal nak dapat markah lebih.


assalamualaikum korang comel-comelan semua,
pa habaq semua?
harap korang still comel dan ceria mcm biasa lar naa,
even budak comel tak dak tuk mencomelkan lagi korang semua,
heh! pa aku mengarot nie wei? ~.~'

ok, mlm nie aku punya nafsu rajin lebih sket nak
update belog yang da seminggu lebih aku tinggalkan terbengkalai, dasattt~
tak yah tanya lar kan pasai pa aku tak update,
sebab-sebab nya korang boleh create sendiri kecuali malas. ngahahaa :pp

hari nie memang hari yang paling relax lar bagi aku
bertandang ke tempat keje, * bukan hari2 ke relax? *
sebabnya hari nie kitaorang wat suprise burfday party tuk bos ngan
penyelia kteorang merangkap pembantu bos.
konon-konon nya ada appointment dgn lect lar, ada urusan dgn bank lar,
motor rosak lar, kereta kena tarik lar, jatuh jamban longkang lar,
tapi semuanya berjalan lancar seperti dirancang. pheeuww~
 tapi memang relax lah sebab keje makan jer hari nie,
pagi makan kek n so on,
petang menjamu perut ngan aiskrim plak. ^_^v

mereka sangat hensem, blur kan sket! XD

haaa, nie tips bagus untuk pelajar yang sedang berpraktikal,
sambutlah harijadi bos korang untuk markah lebih.
lalalaa~ ^_^v



bye - bye. =)

29 comments:

vampire's lovex said...

nak makan kek jugak !!! tante ! bila nak blnja kek? ehehhee...





miss ye?? muahmuah haha

Putera Asmawi said...

errrr..errrr..ahaha..lau birthday dpa lmbt ag cm mna..ahha

HaTi said...

thanx 4 d tips.. hahahah

FariehanIbrahim [LBC] said...

vampire's lovex; g mtk ngn tokei kdai kek! ahahaa


miss lar ngn tante :pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

Putera Asmawi; errkk, wat2 awal lar..ahahaa :pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

HaTi; cuba jgn xcuba yee.. :DD

mr_right said...

wahah !
tips yang baek ni.. hee
ape2 pon, lapaq kek sangat skg >.<

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/kehangatan-makin-terase-hotfm-ker.html

ain revival said...

hahah..ain start cuti sem nie start practkal..hope besday boss ade jer time tuh..huhu

amier azrul alias said...

nice tips..
huhuh

mr.syazwan said...

boleh je sambut besday bos yg penting lps sambut tu leh claime balik ok la...

hahahahaha

;p

YanaMIB said...

sambut besday bos?? bahahaha xpernah buat lg..eh bkn ke patutnya tackle supervisor je?? =P

kita dulu bg adiah buku ilmiah kt bos..hiks~ =)

farysa allyssa said...

blog ni cmel la :D
have a visit. kalau sudi follow la :)
http://oasisofheart.blogspot.com

AizA said...

hahaha... more pada tips nak mengampu ni... kalau komee praktikal kat tempat teman... jgn haraplah... sambut lah apa2 pun... kalau praktikal hampeh... hampeh gak markah tu... heheheheh

DaK CoMoT said...

hahahaa...sat comot nak p tanya besday bos comot...hehehee

Dilla Nur said...

nak jugakk kek...anak mnakan blanje laa... +_+

Bulan said...

hahhaa.pandai comel ek.bodek bos ye

eRza farEeha said...

adehh.lmbt lg nk praktikal ni..hii

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..best nye makan kuih..huhu.boleh dipraktikkan ni..nnti alief nak try cuba cara ni..mana tahu dapat markah lebih

diana said...

kerja makan??
best tu???
nak mkintak kerja kat situ boleh dak??

Solihin Zubir said...

haha.. cis.. bodek bos.. ;-p

kitorg dlu msa praktikal, bos yg salu belanja.. ;-p

sicomot-comel said...

hahahhaa

mot tataw pown bile bday boss tmpat keje mot neyh

kah3

Khuzrin Kamarudin said...

boleh try ni... hahaha..

mykhalis said...

wahahha..teknik membodek yang terbaik nie..

SHaRKFiQ SSM said...

uish, alasan mmg kreatif..
konfem boss pecaya.. hehe

btw, dah abes praktikal, tp ktorg kne buat farewell party kt staff.. markah sama gak~ hehehe

Henry Zackery said...

baek punya bodek..hehehe :)

GEMPAR !! Amir Diramalkan Juara Maharaja Lawak

apik pehe said...

hahaha..takper,,nanti apik akn wat..nk sambut besday semua pekerja..hahaha

nas said...

wahh.. bestnye kalau cenggitu.... kalau cmni aku nak try lah.. tapi lambat agy,.. sem 7 baru praktikal.. hahhaa

cik EPAL said...

lepas ni leh ah ni sambut befday bos japgi hehe

ajit_171 said...

baca....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...