Sunday, August 28, 2011

cik tempe. siapa dia nie? hebat sangat ke?


assalamualaikum korang comel-comelan semua. =D
fine lar..fine..aku taw mmg aku da lama tak update belog.
mekasih lah pd sape yg prasan. kehkeh
ke aku sorang jer yg berprasaan skrg? oke,nevamind! ~.~'

sebenarnya aku da lame da nak wat entry nie,
tapi bila bukak dashboard, then g baca blog orang lain dulu,
so mmg aku da tak hirau dh blog aku sendiri..heh!

ok, sebenarnya kan aku nak cakap yg aku dapat header baru,
tadaaa...



weee~ (^______^)v
comel kan? cun kan? nice kan?
oke, dah! >.<
header nie hadiah dari cik tempe sempena perkahwinan aku.
ahahaa sape percaya dia mmg comel! kehkeh :p


kalu nak kenal nie lar cik tempe. lalalaa

ampunnn cik tempe. :p gurau gurau ja..heee 
fyi, cik tempe nie schoolmate aku skola menengah dulu,
so, kteorg mmg da lame kenal n skrg pom still rapat,
cik tempe nie mmg berbakat. dari skola dulu lagi. :)


kretifkan header dia. >.<
kalu sape nk header yg version mcm aku punye,
leh r try mtk ngn cik tempe yg baik hati..hehee
blog dia pom nice. ada byk katun katun. naisss! =D


err..errr..nak p sambung makan wat biskut raya. ngehee
#okbai. :)




#sape sape yg nak balik kg tu jauh or dekat. hati-hati ye korang.
ingatlah budak comel orang trsayang. heee ;)



4 comments:

aque said...

oke saye jeles.. comel tau.... huhuhu

n hader tampew yang mule2... mmg betol2 ingat cik tempe punye.. hehehhe

✿cik tempe✿ said...

thanks he budak comel :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

@aque; ahahaa..tu maen2 jer. :p
g lar bodek cik tempe..ane taw dpt header free..heee >.<

@ ✿cik tempe✿; beyess yunk! heee :)

SyazwanSarawak said...

sy comel.
kbai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...