Saturday, November 5, 2011

Chicken Mc'Bites, pengalas celah gigi.


assalamualaikum semua comel - comelan,
selamat berhari sabtu dengan penuh keindahan x)

semalam teman kawan pegi Mc'D
okfine, bukan teman jer tapi mmg niat nak makan Mc'D pom,
mengidam nak double cheese burger. yummyyy! >.<
then, time nak order tu ternampak lar menu baru,

Chicken McBites! :D
nampak cam best jer kan,
so order lar nak 10 pieces jer, RM4.99 
tetiba aku tu cakap,
"kecik jer isi-isi ayam tu dik. kalu makan lekat celah gigi jah."
#kfine, dia nak umpan aku suh beli yg 20pieces kot. -_-"
kalau 20pieces RM7.99 jer. aku yg rugi sebenarnya. haha! :P

memang betul lar akak cashier tu cakap,


isi dia memang ciput-ciput jer, kiut sgt haaa..
#rasa macam nak wat hiasan keychain jer, tak sanggup nak makan. phewww (._.")


100% chicken breast ye ahkak-ahkak sekalian

yg penting, (tak tau lar penting ke tak sbnrnya -.-')
ia dihasilkan 100% chicken breast or dlm bahasa ibuanda nya
100% dari isi dada ayam.
tapi...ada beza ke rasa isi dada ayam dgn isi kepak ayam? isi paha ayam?
or maybe isi kepala ayam?
nevamind, makan jelah! pfftttt

siapa belum cuba, silalah cuba.
siapa tak nak cuba, sila ke kaunter sebelah. errr..
#kbai



SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA.
SALAM MAAF ZAHIR&BATIN.
SELAMAT MAKAN DAGING BANYAK-BANYAK. hihi :D


3 comments:

Miss Nadya said...

sedapnyer...:)


p/s :: nad rasa say.my lagi berbaloi tau...nad baru je cash out say.my..nad join xsmpai sebulan..:)

onie said...

taknak cuba la,baik beli Mcchicken...5 hengget lebih dapat ayaq dapat kentang dapat burger,perfect..haha

FariehanIbrahim [LBC] said...

@Miss Nadya; ouchh..maybe lbih berbaloi kot agpn sbb xpnah cuba kann..hehee
masyuk r sebln da cashout :D


@onie; btol3x..lbih berbaloi mkn mcchicken. x)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...