Sunday, November 20, 2011

Game BLOCK'D. Kau ada?


assalamualaikum koranggg,


handphone sape ada game nie?
wat muka comel cepat. heee (^_^)v
alaaa, game yg pecahkan petak-petak yg sama warna tu,
ada? yeahh gimme 5 bebeh! 

saja jer nak gtaw yg aku tgh addicted main game nie,
time tak leh fokus study ke,
time bosan tu mmg sah lar kan,
time lect mengajar bosan  ke, bui3x :p
time tunggu teksi ke,
time takde orang nak borak dgn aku ke, -_-"
mesti aku layan game nie.
even berlambak lagi game lain yg aku donlod act.


now, target nak dpt semua nama aku kat high score.
phewww~ =P



#kbai
:)



*act, aku tak dpt fokus nak study audit nie. pffttt -_-"

8 comments:

Afiqah Nabilah said...

saye pun ade jugak..yg mana best lagi?speed ke marathon?phone awk warna pe?

(banyak tanye lak.hehe)

cik nAdyYa ツ said...

hp kite xde game ponn..
tyme b0san2 dengaq lagu je ,ahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

@Afiqah Nabilah: kita main yg speed jer..marathon xbest mne. hihi phone kita wane pink. awak? :D


@ cik nAdyYa ツ: alaaa, lyn lar game smbil dgr lagu. lgi best! =P

EyanaNoorAzlan said...

wahhh..game yg buat sy cpt tlena kalo main game ni..haha

Afiqah Nabilah said...

ow.awk suke yg speed.saya lak suka main dua2.samala warna phone kita.

have a nice day!

Afiqah Nabilah said...

ow.awk suke yg speed.saya lak suka main dua2.samala warna phone kita.

have a nice day!

mr.syazwan said...

perhhh

moga capai target ye

hahahaah

FariehanIbrahim [LBC] said...

@EyanaNoorAzlan: haa..stuju2. kalu tak leh tidow mmg slalu main game nie dlu. haha


@Afiqah Nabilah: waaa~ same er. sooo sweet kan! hihi
same goes to u dear. :)


@mr.syazwan: HAHA maseh2! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...