Monday, February 6, 2012

Bajet comel tu lagi best dari bajet duit.


assalamualaikum korang comel-comelan semua, :)
asal korang comel sgt nie?
baca belog #LagendaBudakComel lettew kann. :P






#HowIWish aku bole print duit2 nie n pegi makan Mc'D. HAHA -,-






duit DUIT duit DUIT duit DUIT duit 
$_$ 

bukan nak tunjuk kt sini yg aku nie mata duitan ke hape.
tapi nak ckp dunia skrg nie susah kalu takde duit.
zzzzz =,=
nak nak lagi student tak ambik loan n biasiswa
 just mengharapkan ihsan PAMA cam aku nie. :')

konon-konon bajet tiap hari 7-10hinggit shari,
tapi last-last mesti bajet lari.
tu psl aku taknak bajet.
bajet cun n kachak cukup lah.
comel itu tu dah sememangnya.


#kbai



p/s: hidup mmg tak mewah mcm org lain. tapi BERSYUKUR dgn rezeki yg ada. 
      #Alhamdulillah :D


7 comments:

onie said...

taknak duittt,nak cheque,haha :P

FariehanIbrahim [LBC] said...

@onie: #kfineee bli kt mekdi bole pkai cek tak?? haha :P

cinta siswi said...

haha.. bdk comel blnja siswi comel blh??hhaha,.

fathiahRAIHANA said...

betul betul :) tak lah mewah sangat, tapi setakat ni, apa yg perlu tu alhamdulillah dapat jugak kan :)

.: rOzirOx :. said...

haha! bajet comel pon ok gak. nak bajet duet, mmg tak lah sy =.='

Terbang Bersamaku said...

students life memang kena berjimat cermat dan kawal kewangan..tapi, tulah kos hidup sekrang dah meningkat mmg susah nk berjimat..:p

abdol said...

wa bukan bajet kacak, tapi ramai yg ckp wa kacak. orgla ckp, bukan wa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...