Friday, March 16, 2012

Kenapa gadis suka tengok citer korea?


assalamualaikum koranggg comel comelan semua! :D

My Lovely Kim Sam Soon

aku baru habis tengok citer nie tuk kali ke 14 ratus ribu. *hiperbola*
dalam byk2 citer korea, citer nie lar paling minat sekali tengok.
tak bosan-bosan duk ulang banyak kali. :P

and korang mesti da taw kan kenapa gadis suci mcm aku suka tgk citer korea, kan?
yeahhh! betol. 
sbb hero dia comel ++cute tahap nak pengsan! lalalaaa
>,<


auwww~ Hyun Bin oppa, jgn nak menggoda sgt bole tak! :P

tapi aku suka jalan cerita dia,
heroin lebih tua dari hero.
watak heroin yg sgt gila-gila.
watak hero yg sgt ego, suka tp ego nak cakap. grrr

aku nak bakal suami macam nie.
#erkkk HAHA


#kbai
:D




p/s:“Perkara paling sweet ialah ketika dua orang saling rindu, namun tidak berkomunikasi,
tetapi keduanya saling mendoakan di dalam sujudnya masing-masing.” :') 

6 comments:

fany wany said...

citer ni ada dalam lappy tapi tak sempat tengok lagi sekarang ni tengah gila citer My princess. Hahaha

caera puttih said...

hehehe .. entah laa.. sy ta minat unn korea .. tapi tak bermaksud membenci ♥

cIk JanNah said...

i love korean too. cite tu jannah dah tengok masa zaman study dulu. tengok cite korea memang tak pernah bosan. sampai sekarang pon jannah layan korea. ulang2 cite yg 4-5 tahun lepas. sekarang jannah ulang tgk witch yoo hee. sampai pukol 1-2 pagi layan korea. hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

@fany wany: nti try lar tgk, best kot! :D

@caera puttih: citarasa msg2 kannn..hehe =)

@cIk JanNah: haha..kannn. bile kite da minat satu citer tu mmg takkan bosan ulang byk kli pom. tgh2 mlm buta pom boleyyy :D

nadia raf said...

cerita korea mmg best
x boring pun tgk..

RazFiRa said...

suke tgok diorg sbb diorg kiut miut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...