Monday, June 25, 2012

Chicken Chop Selera Cik Siti meme sedak boh!


assalamualaikum korang comel-comelan semuaa!
sape lapar?
jom tengok gambar yg dihidangkan dibawah ini. 
bui3x :P

nyum3! tampak begitu gagah kacak lagi bergaya :P

nie Chicken Chop kat Restoran Selera Cik Siti, Klate.
restoran yg femes dgn chicken chop dia nie lar.
tahun nie da 4kali aku pegi, 4kali jugak mkn chicken chop jer.
tak dpt hidayah lagi nak try menu lain kat sini. kuikui


ayam dia nmpk besar kan?
mmg besar pom, tapi act dia dibesarkan lagi dgn adunan tepung. ;p
tapi yg pasti ayam dia rangup & sos dia so sedappp! *sambil nyanyi lagu megi sedapp*



perkara biasa yg dpt dilihat di restoran nie; menunggu meja kosong
famili aku pom menunggu jugak time nie, usha2 meja kosong
dh mcm pencuri da gamaknya. #pfftttt
pastu maen rebut-rebut kerusi, sape-cepat-dia-dapat. :3

restoran selera cik siti nie mmg senantiasa ramai org kot,
restoran nie dibukak setiap hari tp berbeza waktu. 
tak silap start bukak pukul 12tengahari kot. tutup kedai suka hari dia lar. haha
#demmm aku rasa mcm skrip jalan2 cari makan jer kat atas nie.

tapi kat restoran nie bagi aku air dia mahal sket.
ouh, Chicken Chop biasa kat atas tu RM8.50
dan dannn semua pekerja dia lelaki yu'ollsss! *kenyit2 mata ;)*
bhahahaa 


sesape nak pegi kt sini, boleh lar belanja aku CC nie sepinggan plisss!




#kbai
:D


9 comments:

FANA ZABIL said...

nampak sedap..:))//

Fariehan Ibrahim said...

@FANA ZABIL: nti kene try, bru taw bto ke tak sdap :D

Chic Na said...

penah mkn mmg mabeles. :)

iLa suHaiLa said...

memey sedak..ila gi make ctu pom sbb chicken chop..fuhh..fallin' in love with c.chop s.c.siti..hak3

Fariehan Ibrahim said...

@Chic Na: taw xpeee..sdak keyh! :D

@iLa suHaiLa: jom la g make plop! ila blanje neh! :P

Cik Ummi said...

amboi..
dah la perut mot memang tgh lapo neyh..meleleh air liur tengok ayam2 tuh...haha

bile mel nak blnje mot makan cikencop neyh? =P

Assuria Hanna Nulia said...

sedapnyer .... laparlah pulak ...

okay , akak comel baik aty , belanjalah kami ... huhuu

Fariehan Ibrahim said...

@Cik Ummi: ok, dtg klate dlu bru kita setel balik..haha :P


@Assuria Hanna Nulia: bole2, tp blanje kentang tu cukup lh. ayam akak mkn! :P

liyana said...

pergh..macey sedap jah..'
ambo pun orey kelate jgk
x ajin lgi mkn situ..
nk try crila..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...