Monday, June 18, 2012

rindu nak exam! #Eh


assalamualaikum korang comel-comelan semuaaa! >,<

ok, I hate to say this.
but I miss EXAM MODE. ngahahaa
#tangan didada, mata pandang ke atas

*rewind mode*
lalalaaa ;p


ITS TIME TO WORK LITTLE HARDER.
Alhamdulillah, berbaloi kot. #hewhew :'p


pic MY FAMILY tu lar bagi tiap kali rasa down..down to da earth! ;p
#love love love! ;)


nota-nota kecik di merata-rata sudut dan bertindih-tindihan slps selesai tiap subjek.
#Eh rajin nyaaa aku time nie? *thinking*



bilik menghadap cafe dulu, tingkat 3 yu;olss!
bila tensen, bosan slalu pndg langit. lihat keindahan Allah. ;D
*berangan padahal nye. kih3


rindu nak exam ler kengkonon kannn,

paper 2nd, audit investigation. #phewww
selesai jer jwb, aku konyok. lempo tang tu jugak!
rajin pulek kwn aku kutip, dia cakap "wat kenangan hoi!"
HAHA
yes, mmg kenangan.
*dpt result yg tak disangka-sangka :')*


act bukan rindu exam sgt pom,
tapi rindu suasana exam,
rindu ketensionan bersama teman2,
berjaga sampai pagi-tak-berapa-nak-buta,
bangun awal kemain, awal-lagi-dari-ayam.

yeahhh,
student life kan, mana lari dari rasa tension study,
menghafal tu, mengingat nie, memahami disitu-sini,
tapi yg tension study tu lar yg jadi manis lepas nie.
seriously, insyaAllah. :D




#kbai
:)

4 comments:

nahunabila said...

rindunye suasana sblm exam. means, study week. b'jaga smpai pagi buta, bngon awal kemain. study an kwn2. kdg2 tensen. tp itu yg manis :)

Fariehan Ibrahim said...

@nahunabila: kannn..saat2 brsama kwn2 mmg slalu dirindui. hehe :)

Cik Ummi said...

yup..

rindu nak stay up ramai2 sebab study last menet punye pasal..
hahaha

CikMunBlogger said...

hehe . time sebelum exam , memang nota kecik merata rata . dah habis exam , buku pun simpan . study semata mata nak exam je . huhu XD

www.munviolettaxious.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...