Wednesday, August 15, 2012

Beriftar bersama kawang-kawang.


assalamualaikum korang comel-comelan semuaaa ;)

bila dh habis belajar, dh start jadi penganggur yg berjaya nie,
mmg tempatnya dirumah jelah kan. #pffttt
jadi ramadhan kali ini amatlah best sbb sepenuhnya sambut dirumah,
sahur ada org kejut, berbuka ada org prepare. kehkeh
tapi saat2 bersahur n berbuka dgn kawang2 amatlah dirindui! :')

jadi dari mingggu pertama ramadhan lagi
aku duk pikir2 dalam kepala rancang nk ajak kawang2 berbuka sekali,
bosan gak kan asyik berbuka kat umah ;p
tapi bila dh habis blaja nie, msg2 da ada komitmen sndiri,
msg2 jauh, msg2 busy, msg2 dgn urusan mengasing. -..-

nevamind,
tak semua yg kata 'tak boleh' kan? :)

thanks azman, pija, syafa, ila, dan amni! :D

terima kasihlah kepada cik syafa sbb sudi tempahkan meja di Selera Cik Siti :)
kengkawan dari sem 1 di PKB, yg nie jer mampu hadir. #erkkk


sebelum & selepas ;p
tomyam dia best! pekat dan lauk byk. perghhh! :)
lauk ayam halia, daging merah, telur dadar, kailam ikan masin cam biasa jer rasa mcm kat kedai2 lain. heee




harga dia not bad, dalam 15hinggit 1kepala.
6kepala. korang darab lah sendiri. haha!

datang kt cik siti nie mmg terliur nk makan chicken chop dia.
pas raya! pas raya! hewhew



ayuh serbu colek pulop! :D



#kbai


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...