Wednesday, August 29, 2012

Kari bewarna hijau di KFC!


assalamualaikum semua! :)


tadi keluar dgn kengkawan pegi jenjalan kt kbmall,
tetiba perot lapo berentak gangnam style #puihhh -..-
act, nak makan GCB kat McD, tp punya ramai umat manusia :(
makanya beralih arah dan selera ke kfc,
makanya ingin mencubailah menu baru, kfc green curry.



rasa dia?
rasanya tak macam kari sgt, tp macam kuah rendang. (tekak aku!) 
tapi sedap rendang umi aku buat lagi lah. hueh!
tapi not bad sebab pedas,rasa cili padi. aku suka pedas. 
kuah dia pekat sgt, terlebih santan kot.
maybe lain tmpt, lain rasa kan. mesti chef dia lain2 setiap negeri.
nasik plak lembik (tak kenyal) so agk muak mkn ngn kuah camni.
next time, aku makan nasik ayam kuah sup tu lagi sedap. hewhew :)


korang da rasa ke? best tak?


#kbai :)

4 comments:

gadis oren said...

tgok mcm pelik jer , xselera nak mkn . hew hew hew ;}

RazFiRa said...

baru je makan tadi.. leh tahan sedapla.. tp ciput sgt,, ceih

RazFiRa said...

boleh tahan sedap. tp ciput sgt.. :(

Cik Ummi said...

nampak macam sedap...ayam tuh !

haha.

kalau tang green curry tu,rase mcm kembang pulak tekak neyh.. hoho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...