Sunday, October 28, 2012

Saya dah kerja. *Yeayyy!


Assalamualaikum semua comel-comelan! ;D
huarghhh! siyesly rindu giler kat belog ni. phewww (v.v)"


seperti yang korang tak tau,
aku sekarang dah jadi gadis bekerjaya
ehemmm! *betulkan kolar baju* 
takyah nak betulkan kolar sgtlah kan,
pegi keje pakai baju kurung lar, tak pun baju tshirt track suit pun bole ;p

haruslah aku nak kongsikan kegembiraan dan kesyukuran ni kat belog dahku kan,
sbb kat opis ni adalah interview aku yg ke-10, then baru aku dpt kerja 
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah... :')
nampak tak betapa gigihnya aku cari kerja,
so sape yg pegi interview skali kena rejek, takyah nak frust sgt lar. kihhh



apa yg aku suka tentang kerja aku skrg ialah sbb
ia adalah bidang aku, bidang yg aku duk hadap selama 3tahun. Heh.
InsyaAllah, aku akan kaut sebyk mungkin pengalaman dan pengetahuan
selama aku akan bekerja kat sini. :)

tipulah kalau takde kesusahan dan kekurangan kan.
but well.. alah biasa tegal biasa kan? :)
keep on praying. Allah kan ada..Dia maha membantu dan maha mengetahui,
jua maha melindungi.

nmpk ke no plate kete tu? abaikan :P
suasana dipagi hari yg sgt indah lagi permai
yg akan aku hadapi setiap hari lepas ni. 
*nmpk tak betapa awal aku kena turun rumah? -.-"
aku harap jambatan sultan yahya ke-2 tu dpt siap tepat masa tahun depan.
pleasa abg2 kontraktok yg kacak lagi gagah perkasa! >,<

errrr....
macam awkward plak rasa nak taip panjang2 kan sbb dh lama tak update belog,
brrrr! *tangan didada mata keatas sgt2* 

so everyone,
wish me all da best.
may Allah bless all of us.
take good care of urself n ur parents.
gtuuuu~ 


haaaa...jgn tanya aku bila gaji nak masuk hokehhh!
hahaha



#kbye

Monday, October 1, 2012

Mood Buruk.





@ tetiba rasa nak nangis.
@ nak marah bila org banyak tanya. (always kot)
@ tetiba menyampah ngn org yg lebih peramah.
@ malas malas dan malas punye malas.


buruk punye mud! huh!
(-__-")

I'm sorry~


#kbai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...