Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday







xpela nanti tak dapat pakai pingat pun time terima sijil,
keterujaan tu tetap ada :p


Moga Allah permudahkan urusan. Amin.


#kbai 

:D

Wednesday, March 13, 2013

I wish I could write,






I wish I could write. I get these ideas but I never seem to be able to put them in words.






mungkin aku patut jadi blogger yang post gambar-gambar jer kottt..pffttt!
macam tak sempat nak pikir idea nak update blog,
biaselah keje akaun. bulan 3,4,5,6 mmg bulan yg busy-giler-nak-mampos. 



#IniSemuaPoyoooo 


aku mmg malas nak update blog pun. bila-bila masa pun. bulan-bulan mana pun.

:P






#kbai


Saturday, March 2, 2013

Tak semua benda hilang kita perlu cari balik.





Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa telah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi


yang berlalu biarkan berlalu,
taknak jadikan kenangan takpe biar jadikan peringatan.
tak semua benda hilang kita perlu cari balik.
ok awak?
peace (Y) 
:)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...