Saturday, July 13, 2013

Apa patut buat bila mengantuk kat pejabat waktu bulan ramadhan?




haaaa, ini lar aku buat kat ofis. mihmihh
asli tulisan tangan aku sndirik then aku scan masuk pendrive,
then upload masuk blog, wakakaa
kengkonon kreatif ler kannn! *tangan dibahu,mata keatas*
nasib baik tak kantoi ngn supervisor aku scan bnda ni, wahahaa

habis 3batang dakwat pen aku guna conteng kertas 
utk mengelak dari terus tertido kat ofis.
mengantok yaaa hazab hoiii!
sebab keje aku skrg tak byk sgt pun.
tiap 5minit sekali bukak email tgk kalau2 ada order masuk,
tak pun tunggu arahan suruh bukak cheque,
as-simple-as-that jer keje daku, wiwiwiii
ada time2 dia jer tension ngn keje bila semua benda nak urgent. 

nasib baik lah supervisor aku ni memahami gaya org yg berpuasa
even dia seorg kaum cina :)
dia pahamlah org puasa ni mengantok,
biasa mengantok blh minum air kan,
time bln ramadhan ni if mengantok g main air dlm toilet jelah,
kekdg blh tertido dlm jamban. wakakaa
bila bos besar masuk jer aku harus tabahkan diri, celikkan mata,
luaskan hati, gtuuu~
buat-buat mcm kita ni cergas gile walau dlm kepala mengantok-tuhan-jer-tahu.

ni adlh 1st time bekerja di bulan ramadhan,
sblm2 ni ke kelas or duk rumah jer time bulan pose. 
so macam nk kecoh r sikit aku mengantok kat pejabat time bln pose kan. 
even baru 4hari di bulan ramadhan.
mihmihh :p




#kbai


#Selamat menjalani ibadah puasa dgn penuh kecomelan.
moga segala amalan baik kita semua diterima.
insya Allah :)







ahkak-ahkak, ahbang-ahbang buat apa kalau ngantuk kat pejabat?
ceciter~ :D



1 comment:

syuk shusuke said...

kalau mengantuk pi kacau orang.hehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...