Monday, February 24, 2014

I need a vacation!

Assalamualaikum manusia-manusia sekalian alam,
lama tak update. rasa macam awkward giler jer bila bagi salam..haha blerghhh!

ya, merujuk kepada tajuk diatas, (mcm surat resmi pulek)

aku memang dah lama impikan percutian,
percutian bersama kawan-kawan,

dah setahun lebih kot aku kerja,
bosan wei kerja, seriously.
tolonglah jangan kerja. pergilah cari duit dengan merompak ke mencuri ke hape..haha
tapi...merompak mencuri tu pom kerja gak..kerja lagi susah I guess.
fine, lupakan.

perancangan aku nak pegi,

1. cameron highland



nyaman nya! tengok gambar pom dah nyaman, kalau betul2 kat sana mesti lagi gila nyaman!
phewww!


2. Universal Studios Singapura



macam best jer kan tgk tempat dia, macam banyak benda boleh jelajah. gtuuu~
tapi nak pegi USS ni kena buat passport plak, sbb singapore kan dh oversea..haha

3. pulau perhentian\pulau pangkor



tenang kan dapat tengok laut, best ni kalau dpt tido kat tepi laut..
berkemungkinan 3hari 3malam taknak bangun..haha
tapi aku tak suka sbnrnya pegi pulau, sbb aku tak suka aktiviti melibatkan air. serammm!

4. Keyyelll! (dibaca kuala lumpur)


aku nak pegi kl sbb aku nak makan bendalah ni jer sbnrnya,
hari tu pegi, ramai giler org! kuciwa I tak dpt makan, hanya mampu telan ailio jer tgk org sorong..sobbb
gulpppp! (telan ailio 40kali tgk gambar)


so so sooo,
niat dan nawaitu aku lebih kpd nak pegi cameron highland.
sbb cameron sejuk, segar dan tenang. sesuai sgt lah nak pegi tenangkan fikiran aku yg bosan dgn keje ni..
(kemain bosan dgn keje, mcm lar jwtn tu manager haaa! kihkih)


percutian bersama kawan-kawan?
kawan2 mana nak pegi dgn aku ni??



ok, bye.
nak pegi col kengkawan aku ni.nak pujuk lagi, nak slowtalk lagi, nak hasut lagi.. hahaha


1 comment:

Fazleyatul Aini said...

saya pon ada plan nak p cameron, sebab lama gila kot tak pergi. last pergi rombongan masa sekolah rendah. hoih dah berbelas tahun lepas tu haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...