Wednesday, March 12, 2014

First attempt try Dominos Pizza.


Assalamualaikum,

seperti yang korang tahu ke, tak tahu ke..
korang kena tahu jugak,
yang dominos pizza dah ada kt kelantan.
yeayyy! *clap clapp*

bukan dominos jer,
tapi sushi king, seoul garden pun dah ada kat kelate. *lompat bintang*
style restaurant yg femes amos ni lar haaa!
sape kata kelate ketinggalan lagi mmg nak kena lempang. haha

jadi sudah menjadi perkara biasalah kan,
orang pulau baru naik darat macam aku ni yang tak pernah makan dominos
so nak mencubainya pun, kiki

call dominos ingt nk suh deliver depan pintu rumah,
but too bad, dorang tak hantar kt kwsn rumah aku,
rasanya aku tak duk dlm kwsn hutan pun, zzzz!
jadi paksa pujuklah adik aku pegi beli.


ni adik aku beli promosi 2regular pizza for RM30 only.

tengoklah topping pizza yg kiri tuh,
ntah kemana dah, tak nmpk rupa topping dh haa! haha
laju mana lah adik aku bawak moto ni. brrr

pizza dia not bad lah,
tp roti dia nipis hoiii!
abg aku cakap dominos kan dari oversea,
org omputih mmg makan pizza yg nipis.
ntah ye ke idok xtau lar.
aku redho jelah, makan tetap makan. huahua

pasni nak try side dishes dia plak,
aku tgk dlm laman web dia banyak side dishes.
nyummm!

THIS IS KOTA BHARU! *tetiba*


k bye.

#PrayForMH370 :')

1 comment:

Akeyla Azmi said...

THIS IS KOTA BHARU.
*tetiba jugak heheheh.
wahhh ado doh ko di kelate? wahhh tok sabar lah eh nok gi jugok hihihi xD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...