Saturday, March 15, 2014

Kisah Sang Crush.


Assalamualaikum!



aku pernah ada someone yang ter crush kan time blaja dip dulu, kiki :)

crush ke? entah lah.
tapi yg pasti aku suka tgk dia,
dpt berckp dgn dia septh pun dah mcm..its made my day! haha
lagi2 kalau dpt berbual dgn dia kan..happy setahun! *ok tipu*

tapi aku ni kan macho,
mana blh tunjuk yg aku suka dia,
layan dia mcm kawan2 lelaki yg lain jugak,
takde nak gedik2 depan dia, hntr bunga, bg hadiah bagai..ko pehal! haha

tapi kwn2 kelas aku yg rapat dgn aku mesti tau sap jejaka yg bertuah itu.
kahkah

hari tu (dah lama kot) aku terserempak dgn dia kat pasar malam,
dia yg tegur aku,
time tu kitaorg dh habis blaja, dh lama tak jumpa,
lpas berckp dgn dia tu terus tak tau nak beli apa dah,
terus kenyang,
terus sengih memanjang sampai umah,
terus gtau kawan aku betapa happy aku terserempak dgn dia,
kemainnnn! haha

samalah kalau dpt chat dgn dia dlm fb,
mesti mulut ni tak lekang senyum haa, kiki
happy mcm dunia ini ana yg punyaaa! kahkah
ofcoz lah kalau chat dia yg stat, aku ni pemalu. :'>



sekarang dh lama giler tak jumpa dia,
tak chat dgn dia,
tahu perkembangan pun tgk dlm fb jelaa, sobsss

he's nice guy!
to me, he's so cute! hiksss

crush or not,
kalau dia dah ada bini ke, makwe ke..
aku tak berniat lar nak rampas kan..kau giler! haha

tapi doakanlah jodoh aku dgn dia ye..
mana nak tau kannn! dedua single lagik. hahaha
aminnn :P


k bye.


#PrayForMH370

1 comment:

Akeyla Azmi said...

ececehhh macho gitewww :p hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...