Wednesday, May 21, 2014

Jejaka & Gadis Part 2.


Jejaka: awak nak g makan mana? nak ikut!

Gadis: tak tahu lagi nak makan ke tak..g beli sendiri lar..

Jejaka: nak bungkus nasi ke? tlg lar beli sekali..

Gadis: suruh org lain lar beli..takut tak sempat nak beli..

Jejaka: biar lar org taknak baik dgn kita...*berlalu pergi*

Gadis: *dalam hati* yeee..mmg taknak terlalu baik, taknak terlalu rapat..
           nanti senang jatuh *gedebuk* cinta... :(


krik krikkkk!


lain orang, lain pesen nya..
aku tahu macam mana hati aku sendiri..
jadi, jagalah hati..


watlek watpeace!

Allah dah tentukan yang terbaik,
yang penting usaha dan doa.


ok, bye :)

2 comments:

CintaKhadijah said...

selain tubuh manusia ni ada first line, second line and third line mechanism to avoid disease infections, ni jugak salah satu defense mechanism yg boleh avoids dr 'sakit hati di kemudian hari.' hee

Cik Mimie said...

Kalau bukan kita yang jaga hati kita, sapa lagi kan? orang kata mencegah lebih baik dari merawat.
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...