Wednesday, May 7, 2014

Kerna biawak, blog ku terus hidup.


Assalamualaikum & salam sejahtera,
hai ladies & gentlemen, penternak & penggemar biawak semua, kiki


keywords dari nuffnang :)

pageviews dari blogspot :)

entry pasal biawak ni mmg dapat hits yg sgt tinggi kat blog aku,
kalau kira, boleh masuk Lagenda Budak Comel books of record. kahkah

mesti ramai nak tahu petanda apa bila biawak masuk dalam rumah korang kan,
tak kira lah petanda baik ke buruk,

seingat aku,
takde apa2 pun yang berlaku lepas biawak tu masuk rumah aku,
takde plak jejaka masuk meminang aku ke hape, dpt seguni duit tetiba depan rumah ke hape,
huahua

petanda-petanda ni biasanya turun temurun dari nenek moyang kita lg kan,
kalau buruk nak suruh kita berjaga-jaga,
kalau baik mungkin dah mmg rezeki kita..kan?


watlek watpeace!

jgn biarkan pintu rumah korang terbuka sesuka hati,
bukan setakat biawak, lembu pom akan masuk rumah kita. zzzzz!


k, bye :)


2 comments:

Aisyah Az said...

hahahaha biawak biawak..

memang ramai kot rumah orang dimasuki biawak skrg. teehee

Azhafizah Md Nor said...

biawak punye pasal kan..ramai pulak mencari biawak..lawak lak keyword

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...