Thursday, September 10, 2015

Ozarah Cafe, What's your flavour today?

signature ozarah cafe.

























assalamualaikum, hye evelibodi! (^.^)v

I fall in love with this chocolate oreo snow ice! :D


snow ice dia sedap weh!
ada kacang banyak, rasa coklat tu ada..
so, mmg sedap lah! hihi

 kawan aku amek yang ni, honey coffee
best gak..rasa coffee tu agak kuat..
tambah 1scoop ice cream RM2.80 yeee.



haaa yang ni best! seriously best, tak tipu ok! haha
spaghetti tomyam dia mmg mengancam.
pekat dan pedas..mmg terasa tomyam dia. hihi
recommended kalau nak tak tau nak makan apa kat sini :)


kawan tu makan mee sup,
dia cakap best jugak..aku tak try plak sesedap mana,
tp nampak macam menyelerakan jugak..haha

on other day, aku pegi plak makan chicken chop. kiki
chicken chop brown sauce.
brown sauce dia sedap, ayam pun rangup..

 kedai dia buka pukul 12tengahari, hari jumaat jer buka pukul 3petang.


 dah lar ada caj gst, ais kosong pom caj jugak ok! haha
takpe lar asalkan makan puas hati. ye dok? :P

ore ore kelate kalu nok g kedai ni,
sila cari kelantan silk, kedai ni ngadap ngn kelantan silk..
kedai dia tersorok sket oleh rimbunan pokok2..
so kena dongak sket mencari nya..huahua

k lah, lapo plak duk update gambo makanan ni.
k bye :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...