Sunday, October 18, 2015

Menjejaki dimsum dibumi Kelantan.



assalamualaikum gaisss!
mulakan pembacaan anda diblog sy ini dgn gmbr
berketul2 dimsum. onononommm!
sudah bertahun daku terliur dgn mendalah ni,
akhirnya jumpa jugak di bumi kelate yg indah ini
 haha! (^.^)v

 ini lah dia teman jjcm daku kat kelantan,
kalau terliur nak makan kat mana, mmg dia blh dibawak meneman,
kawan dari sekolah rendah, bawak ke sekolah menengah,
bawak ke syurga. gtuuuu~ #muahciked :'>



tadaaa!
lihatlah berketul-ketul dimsum sdg menari2,
1bekas berharga RM3.50,
mahal ke idok? blh lah bg aku kan, sbb ada 3ketul dalam tu,
ni aku makan kat Saizo Cafe, Pasir Hor.


 Saizo cafe ni dia macam kedai yg ada byk2 kedai dalam tu,
salah satu ada Janimaru dimsum ni lar,
bahagia sgt jumpa dia kat sini.


haaa, pise cheese pom ada you'olls!
makan pise cheese memalam,
meletop gtuu! haha


gerai terbaru buka kat Saizo Cafe ialah
Dayang cafe steamboat/bbq plak haaa,
mcm2 actually ada kat situ,
burger bakar, masakan panas, masakan western,
aiskrim pasu, magnum conteng2 tu haaa.



tempat makan pun selesa, luas,
tapi pengurusan tu macam belum sismetik lagi,
huhu

sebenarnya kat KB burger bakar pun ada dimsum,
tapi aku malas nk update lagi kt kedai mereka,
sbb aku merajuk!
dorang tertinggal order burger aku, dah lar lapar giler time tu!
sepatutnya dah tau tertinggal order kitaorg, siapkan lar dlu,
ni duk buat yg org lain jugak dulu. pdhl dorang tau kami dh berjam2 dk situ. brrrr!
tau lar ramai org, tp at least say sorry. huhu
setahun merajuk xnak pegi sana, kot?
haha


ok gaisss!
selamat ber jjcm. hihi 
byeeee :D
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...