Tuesday, March 29, 2011

Lisa Surihani ke lisa Surirumah?




Satu hari Ajoi berjalan-jalan di Terminal One, Seremban. Tiba-tiba dia terserempak dengan seorang awek yang bergaya ala-ala artis,
Ajoi : "Hai, awak Lisa Surihani kan?”
Awek tu terkejut dan menjawab : “Eh bukanlah!”
Ajoi tunduk malu, tapi tak puas hati : ” Lisa Surihani ya?”
Awek tu menjawab : “Bukan la..” (sambil berfikir dalam hati, eh ye ke muka aku macam Lisa Surihani? bestnya!)
Ajoi diam kejap, tapi bertanya lagi : “Hurmm awak ni Lisa Surihani kan?”
Awek : “Errr... iya! “(mula perasan bercampur bosan)
Ajoi : “La… apasal muka takde iras Lisa Surihani pun…??”



psst; boleh wat modal nak kacau awek perasan.
 ngeh3x :p



nota penuh kecomelan; 
belog terabai, sekarang aku lagi buat-buat busy.
grrr~ hari nie aku masuk kerja lewat lagi tuk kali ke-46.5 (v.v)m 
ok, bye.



eh, sumber asli lawak; SINI. (^^,)v

52 comments:

Cekodok said...

semua bzzzzz.... :(

LittleGurl said...

hahaha. xleh blah. yg awek tu plak terperasan lebih plak. hahahaha..kalo org puji,nak balas camni la..

'eh,awak aaron aziz eh?'

=.=

farhana masdo said...

jahat siot ! HAHA

AdiSuda said...

ehh awk comel erk??

amier azrul alias said...

uit?
ni gf sy..
jgn kaco :p

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cekodok; buat2 bz jerk!
ngeh3x T_T

FariehanIbrahim [LBC] said...

LittleGurl; ahahaa
praktis kan ilmu yg ada.. :pp

FariehanIbrahim [LBC] said...

farhana masdo; ajoi tu yg jht knnn..^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

AdiSuda; nie xde kena mengena ngn comel oke.. heh! :p

FariehanIbrahim [LBC] said...

AAA; lisa surirumah ke?
haha! :pp

::p0t pEt iLa:: said...

hahahah..boleh tahan

Fahmi API said...

mesti malu pnya klau kena cam tu..hehe

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....boleh nie....boleh guna ayat2 nie...lepas nie dapat lah aku ramai awek...hehehe

mr.syazwan said...

modal cheep sgt tu..

wat malu kaum lelaki je

;p

YanaMIB said...

haha cis cis..pasni mmg ramai la laki nk sakat awek² guna modal mcm ni..huhuhu =P

iN Laa...~ said...

hahaha~

oppss! iN minat ok lisa tuh.. kakakak

Bulan said...

hahaha...
awk cumil ek?
jwb2.

AdiSuda said...

errmmmm..betul ke awk comel???

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

cian awek tu...baru nak perasan jadik lisa surihani...ngeee~ :D

hafiz hafizol said...

sengAL ,,.. haha

Wuucin Kimora said...

bagus comel...masuk lewat lg.. xpe..xpe ;p

Pakcoh said...

lepas tu awek tu cakap: mmg la tak sama sbb lisa surihani la muka cam saya..

najwa's said...

hehe hmpeh tul. saje nak wat awek perasan. :D

aLieF si Muncung ManiS said...

hahahahah...ape la dia tu..saje je nak kenakan minah tu...

tia said...

kejammmm! haha!

nelly said...

Hahahaha ,,
kesian la awex tu !

Henry Zackery said...

leh try nie..hehe.. nak tuka ayat sket kepada mizz nina :)

Ringan ringan

i am S!L4H.. said...

lisa suriram kot. ngeeee~

bdk comel. sy pon busy T__T
sbtu ahad ni baru free bole skodeng anda laju2. haha

dyea irdina said...

mcm2 la korank ni..nasib ta kn baling ngan kasut

WeedBoys said...

jgn abaikan sy... =]

mrs.sabri said...

kebetulan je tu nama dia sama dgn lisa surihani pasal tu dia mengaku..hahaha..memang perasan..heee

nanie zakey . said...

haha , ksian btul . :)

fathiahRAIHANA said...

ahahaha . kejam la . ciann awek tuhh

AizA said...

yer.. kembali bzzzzzzzzzzz...

tp bzzzzzzz tu bestlah...

hehhehehe...
pernah ada org dengki macam dailog atas tu... bikin hati ni panas jer

ADfeez said...

bukan lisa surihani atau surirumah.. tp lisa surihorny... hahaah :P

apik pehe said...

hehe..kalo wat camtu..kena wat kt orang yg knal2 jer..kang kena pok sedas dua baru tau..hahaha

SHaRKFiQ SSM said...

thanks for da tips..
will be applied~ hahahhaa

eRza farEeha said...

wahhh...hehehe..lisa surihani palsu mai dah..aha

DaK CoMoT said...

hahahahaa awak!!awak bini popai kan?bukan?haa awak yang dalam beauty n the beast tu kan kan?bukan jugak?ok....ye...habis tu awak sape?hehehe

Solihin Zubir said...

ahahaha.. siyes klakar!
bleh wat modal nyakat awek jugak ni.. haha.. ;-p

sicomot-comel said...

kuang ajo jek mamat tuh ~,~"

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

BILA LA SI LISA NI NAK DATE NGAN GUA

JIJI YU said...

aku dah wat modal dah..salu je kena hempok dgn buku

! Encik Nakal ! said...

ahakss~~~

HAZWAN17 said...

mesti bengang awek tu hahaha

missSenget said...

pergh~!!rasa cm nk cepuk je laju2..


uwaaa~~

vampire's lovex said...

huehuehue....sian awek...tu ahahahaha

Henry Zackery said...

budak comey tak update lg ke T__T

Dua Wanita Paling Popular Di Facebook

mykhalis said...

tak baik tau kenakan orang sampai camnie..ishhh

hottest entry di blog khalis :
18sx pakaian zaman dulu dulu

Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

nazirulhazwan~ said...

bodo gile, haha mesti rase looser je minah tu:P

Henry Zackery said...

dak comey.. x update jugak lagi T__T

Apabila Kartun Wujud Di Dunia

adrinaqamarina said...

haha, lawak laa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...