Wednesday, March 23, 2011

Selamat Datang ke www.budakcomel.com


assalamualaikum korang comel - comelan sume,
selamat berhari rabu dengan penuh kecomelan, ^_^v

seperti yang korang semua tak berapa nak ambik tahu,
hari tu aku de join 1 contest kat blog encik nakal 
bertajuk pasal Keranamu Template.
dan alhamdulillah, aku terpilih sebagai pemenang.
dan hadiah nye...


selamat datang ke www.budakcomel.com \(^_^)/
selama setahun. dah dia sponsor setahun jer,
lepas setahun nanti, tak taw lah ada lagi ke tak budakcomel.com nie, ngeh3x ;PP

siyesly tak pernah terpikir nak pakai domain, (n.n)m
tapi apa-apa pun terima kasih banyak pada encik nakal & juri
sebab pilih aku sebagai pemenang contest dia dan telah menaja domain ini. ngee
dan terima kasih jugak kat pembaca Lagenda Budak Comel semua,
tanpa pembaca, tak mungkin hidup satu blog tu kan. ^_^

ouch, nak citer sket aku guna domain nie bawah netkl,
service dyeorang terbaik dan lain sebab korang boleh chatting sendiri
secara online dengan pegawai dyeorang,
nak taw pasal menggunakan domain netkl,
 korang boleh rujuk entry CIKTOM, <--- pegawai netkl tu sendiri yang bagi.
kalu tanya aku, aku tak taw pape sebenarnya pasal domain n so on, 
tapi encik nakal yang bagi tunjuk ajar. mekasih byk2 pakcik~ xD


err..erkkk, cam seram plak guna domain nie, haha! ngade. ;pp

semua kita manusia tak sempurna,
 jadi apa-apa yang aku post dalam blog nie,
yang baik sama - sama ambil jadikan panduan,
yang buruk sama - sama jauhkan dan jadikan pengajaran.
  peace~ (^_^)v


bye-bye.



kalu aku ada wat silap,
silalah tegur dgn penuh kecomelan ye. =)
demam dpt domain. (-.-")

57 comments:

Dilla Nur said...

wwooo...ni rerupenye...tahniah bebeh...ngeh3... :*

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

jeles lah =(

iN Laa...~ said...

wah.. nak jugak .com tuh.. huhU~

mykhalis said...

wahhhh..sudah guna .com ... susah tak?khalis nak tukar jugak nie..tapi khalis bukan pandai sangat.. blog je reti..berbeza tak??

hottest entry di blog khalis :
Transformers real di China

chika said...

wahhh...tahniah...hehehe...

missSenget said...

waaah...syok tu..tahniah2.. :)

cunndaa said...

wah...tahniah ye

YanaMIB said...

wowowowo pakai domain dahh..ganas nih..haha..teringin gak nk tkr domain..cool je bunyik blog kita dengan dot com..pfftt~ =P

Cekodok said...

bila tukar ni... baru tau ja... ngee..

amier azrul alias said...

wah bertukar domain dh..
maju setapak ke hadapan..hukhuk

FariehanIbrahim [LBC] said...

Dilla; keh3x ;PP
thanks mak menakan sygg. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

iqbal; adehhh! jgn lar jeles douh.
huuhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

iN laa~; p mtk ngn netkl! hehe ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

mykhalis; xde beza kot..
juz nama blog jela bertukar..
sng jerk, xtaw leh tnye pegawai netkl tu..
xpom rujuk en3 blogger2 lain oke. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

chika; tQ beb! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

misssenget; masyukkk..haha! ;pp
tQ beb! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

cunndaa; tQ syg! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

YanaMIB; cpat2 tukar slaluh! haha
aah, cool dan ringkas jer bunyi.. heee (^^)v

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cekodok; ptg semalam. ngeee ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

AAA; haha! majulh sgt knnn...;PP

AdiSuda said...

congrat dak comel..^_^

FariehanIbrahim [LBC] said...

AdiSuda; tq adi. ^^

iszieylyanziy said...

best ke pakai domain ni

diana said...

tahniah menang..
tahniah jugak sebab dah pakai domain..bagus la tukar.
akak pun nak tukar jugak tapi mulut je cakap nak tukar..
tapi tak tukar2 lagi..
cakap tak serupa bikin..
hahahaha

HAZWAN17 said...

wah domain baru..nice

Solihin Zubir said...

wah.. dh berdomain.. free lg tu.. hehe.. tahniah2..
smoga smakin bersemangat utk berblogging.. :D

Tok Esah said...

jelesnya!!! besh!!! ahha

smka naim libanat k?? hurm, tak tahu plak.. mesti hebat lagi

FariehanIbrahim [LBC] said...

isz; errkk..best kot. heee ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

diana; mekasih sys! ^^
haha xpe2, try apply slow2 er..

FariehanIbrahim [LBC] said...

HAZWAN; mekasih wan. ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Solihin; InsyaAllah.. mekasih2! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Tok Esah; aishhh! jgn jeles2, ^^

hebat ke? haha!
tumpang bangga jela kn. ^_^v

ubi said...

woaaaa...gud luck weiiii..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

patot la carik2 tak jumpa...rupanya da pakai domain ea...:)
congrats dear ! :)

aniswany said...

ececeh...congratz ye comel ..hehe

shereena said...

wah congrats2!

i am S!L4H.. said...

wahh bdk nih dh x pkai belogsepot.
klo dh cukup setaon agk2 masyukk comel teruskan la sndri. hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

ubi; gud luck pe weiii? haha!
tq ubi! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

Myra; hehe! pasnie sng cri, taip budakcomel jer..xD

mekasih syg! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

aniswany; perghh! ase cam dpt result spm 20A jerk! haha ;PP

mekasih beb! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

shereena; wahhh! mekasih2! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

S!LAH; belogspot ttap dihati ku. ngeee ^^
alaaa, comel wasiatkan tuk silah ley tak?? ;PP

Cik Reena Tan said...

tahniah awak~
bile la reena plak nk dpt domain nih.. :(

FariehanIbrahim [LBC] said...

Cik Reena Tan; jom beli jom!
murah jerk..ngee ^^

sabenazakey said...

tahniah!!

najwa's said...

hehe wah2, congratz.. :P

iols doakan si comel dgn si nakal pjg jodoh...opsssssss.... :P

nub said...

nicee!!

SHaRKFiQ SSM said...

uish... ptt r cik LBC jrg jogging kt blog Shark..
dh upgrade jadi budakcomel.com

! Encik Nakal ! said...

Wah...ramainya yang komen..hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

sabena; thanks beb! ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

najwa's; tu dia aihhh..
jodoh lar plak, adehh! hahaa
nakal tu da ada istri ank 14 dh! ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

nub; comel mmg nice nub..maceh2! ;PP

FariehanIbrahim [LBC] said...

fiQ SSM; adehhh, mana da!
comel g jela..wuwuwuu
usah katakan begitu.

FariehanIbrahim [LBC] said...

Encik Nakal; sila lar jeles..haha! XD

sicomot-comel said...

wah..
mel ! tahniah !!!!!

welcome to the club cyggg ^^

Henry Zackery said...

waahh.. budak comey da pakai DOT COM.. tahniah !!
sy pun nk pakai gak, tapi tak tau bile :P

10 Remaja Popular Dunia

i am S!L4H.. said...

wasiatkan ? haha x moooo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...