Sunday, September 9, 2012

Keterujaan 1st time tengok wayang.


assalamualaikum korangg comel comelan semuaaa :)
aku baru balik dari bercuti di kemaman, ganung kiter selama 2hari 2malam.
terujaaa nk update blog nieh! >,< 
erkkk tu-pun-kalau-rajin ;p


sape suh upload lam fesbuk sgt.
kan dah kena perli ngn PA sendiri. haha :B
En Nik Ahmad Azmee tu penasihat akademik aku kat pkb,
kira mcm papa kteorg lah time tu, sgt menjaga kami dgn sebaiknya. :)
aku tak perasan plak kteorg dh fren dlam fesbuk. heh!

alang-alang da pegi bercuti kat kemaman,
haruslah nak masuk try tgk wayang kat mesra mall!
sekali jer cik. takpe dop? hehe :)


keterujaan :'D
upload gambar lam cinema sekeping.
1st time masuk, haruslah tunjuk keterujaan sket!
kahkah -..-


hantu air?
cerita seram komedi. 
kejap seram, kejap komedi, kejap 18sx, kejap blur, kejap entah pape.
nama lagi hantu air kan? so, dia takleh gerak if takde air. haha

act nak tgk citer SAM, tapi tak sempat. sobsss :(


nanti-nantilah update lagi,
#kbai :)

4 comments:

RazFiRa said...

huhu,,, x nak tgok la...

SHaRKFiQ SSM said...

:)
-xperlu kata apa2.. hehe

Fariehan Ibrahim said...

@RazFiRa: tggu donlod jelaa..haha :P


@SHaRKFiQ SSM: hye fiq! :)


Ain Najwa said...

best x yunx citer dier...???... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...