Tuesday, April 15, 2014

Selamat 5 tahun, Encik Blog!


Assalamualaikum cinta,
 
apa khabar pencinta-cinta belog sekalian?
*dah mcm love daun terup plak aku tgk love2 aku. wakakaa 


selamat 5tahun, sayang! :D
  
kemain sayang haaa kat belog! gtuuu..
konon nyaaa..*tangan dibahu,mata keatas* hahaha

dah 5 tahun rupanya blog aku ditubuhkan,
jika di rewind kan kembali masa lalu,
aku tubuhkan blog ni masa lepas spm dulu, lepas pada aku habis plkn,
masa tu kan penganggur yg berjaya dirumah, bosan yg hazabedah kt rumah,
time tu, takde intenet lagi kat rumah, 
guna internet jiran, haha time tu dia tak kunci lagi internet dia,
skrg dah kunci, poyooo! *tetibe poyo. haha 
aku belajar bina blog ni pom mmg 100% dari internet, *rasanye kot* kiki

bila baca balik entry zaman jahiliah dulu,
rasa nak sepak diri sendiri, ntah pape entry aku wat, 
ayat pom mmg macam remaja baru nak up sgttt! haha 
biasa lar tu kann..budak-budak :P

tahun 2010 dan 2011 mmg tahun aku aktif berblogging,
join segmen lar, join giweaway, bertukar award bagai..kiki
sampai dapat kawan melalui blog ni,
dari blog ke fb, twitter dan seangkatan nya, hihi
time aku aktif berblogwalking, aktif berkomen diblog org,
aku dpt lar jana sekeping cek dari nuffnang,
tak byk pom, tp happy lah untuk blogger picisan mcm aku ni, kahkah

sekarang ni mood blogging aku malas sket,
aku cuma up entry time aku betul2 rajin jer, haha
time aku rasa benda tu mmg wajar untuk dishare kan di blog ini, kiki

haaa..sepanjang lima tahun blog ini ditubuhkan,
korang jgn tak tahu,
blog ni pernah menggunakan domain www.budakcomel.com selama setahun,
sbb nya domain tu ditaja selama setahun sbb aku menang contest kt blog lagenda budak nakal,
abang selagenda dgn aku, skrg aku pom tak tau blog dia dan dia sdiri wujud lagi ke tak. hihi
time tu aku tak pandai renew dan terus tak renew dah, lalalaaa~

tu jelah serba serbi sedikit pasal blog aku sepnjg dia berumur 5tahun ni,
panjang plak aku rasa, hihi

watlek watpeace,
bos dah masuk opis! hahaha
jom sambung kerja hoiii!



ok, bye :)

3 comments:

diana said...

ala ,...sayang nya..awat tak renew ..

Nurulee said...

wahhh best tak pakai domain?
keep blogging yea <3

Teena Tna said...

Waahh. 5 tahun. Lamee tu. rasanya tahun 2010-2011 memang trend blogging eh time tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...